According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

2024. május 29. Budapest, Dürer Kert

Circle Jerks (US) 
Special guest: Böiler
DFL-Dead Fucking Last (US)

Kapunyitás: 19:00
Jegyárak: Limitált early bird 9.000 Ft / Elővétel a készlet erejéig 11.000 Ft / 12.500 Ft

Első magyarországi koncertjét adja a kaliforniai punk-hardcore legenda, a Circle Jerks! Az estét a hazai street punk színtér legendája, az erre a bulira egy koncert erejéig újra összeálló Böiler indítja majd.

A Circle Jerks 1979-ben alakult Los Angelesben. A bandát a korábbi Black Flag énekes, Keith Morris, és a Redd Kross (majd később a Bad Religion) gitárosa, Greg Hetson hívták életre. Az 1980-ban megjelent Group Sex című debütáló lemezüket a hardcore punk egyik legendás mérföldköveként tartják számon. 2019 novemberében jelentették be, hogy 2020-ban újra összeállnak, hogy megünnepeljék a Group Sex 40. évfordulóját. Azóta a zenekar időről időre turnézik és most Budapesten is megállnak egy koncert erejéig.

Megannyi legendás zenekar hivatkozik hatásként a Circle Jerksre, a Red Hot Chili Pepperstől a NOFX-n át a Pearl Jam-ig, mi pedig büszkén jelenthetjük, hogy történetük során első alkalommal láthatjuk őket vendégül Budapesten!

A los angeles-i DFL-el (Dead Fucking Last) bővül a koncert fellépőinek névsora. A ’91 ben alakult banda alapító tagja volt Adam (Ad-Rock) Horovitz a Beastie Boys-ból, de megfordult a zenekarban Brian Baker a Minor Threat és a Bad Religion gitárosa is.