Belevágtunk valami újba nektek: hogy a közlekedés Bánkra még kényelmesebb legyen, és már fesztiválhangulatban teljen, légkondis kényelmes buszokat indítunk minden nap többször Budapest és Bánk között.
Gyere busszal, mert így hipphopp egyenesen ott vagy a fesztivál közepén! Gyere busszal, és hagyd otthon az autót! Kényelmes, gyors a Hősök terétől a bánki tópartra és a Tábor bejáratához visz. Eleged van a harcból hogy felkerülj a volánra Rétságon hazafelé? Gyere Budapestre vissza is busszal!

Szegedről vagy Pécsről jössz? A vonatról egyből áthuppanhatsz a buszra, ami berepít a fesztiválba.
INDULÁS - A buszok a Hősök teréről indulnak - nagy Bánkitó felirat jelzi majd a buszokat, és előre a facebookon és emailben informálunk majd, hogy hova gyere pontosan. A Hősök terére kisföldalattival, trolikkal vagy autóval is jöhetsz - amit ingyenesen le is parkolhatsz ott.
A tixa.hu/bankito oldalon megvásárolt jegyed bemutatásával szállhatsz fel a buszra.
HAZAFELÉ - Hazafelé hajnali 5 órakor a tóparti Nagyparkolóban a Nádas kemping mellett, vasárnap 12 órakor pedig a Táborban szállhatsz fel a buszra a tixa.hu/bankito oldalon megvásárolt jegyed bemutatásával.
A buszokat a Gallery Hungary VIP Service KFT biztosítja. A felszálláskor a szervezőknek jogukban áll a szállítást megtagadni, amennyiben szállítandó személy(ek) viselkedése egészségi állapota vagy saját vagy utazni akaró személyekre veszélyes vagy káros lehet. Ha a szállító eszközökben bárminemű rongálás, sérülés történik a buszokon belül, az utas köteles a kárt megtéríteni.

Jegyek korlátozott számban!