„Ez a produkció igazi család lett. Amikor együtt vagyunk, és amikor színpadra állunk, az akkora öröm, hogy betölt minket...”

(Farkas Róbert)

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A zenekar immár 10 éve játssza sajátos és merész feldolgozásait, válogat a csodálatos dalkincsből, amit a magyar zeneirodalom ránk hagyott. Sőt, ők is hozzátesznek ehhez az örökséghez: legújabb lemezeiken egyre több saját szám is szerepel. A koncerteken immár 10 album anyagából válogat a rendkívül sokszínű zenekar. A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

Közreműködik: 

Kollár-Klemencz László (Kistehén zenekar) - ének

Frenk (Hiperkarma) - ének

Keleti András (Colorstar) - ének

Németh Juci (Nemjuci) - ének

Behumi Dóri (Jazz + Az) - ének

Farkas Róbert - hegedű, gitár

Farkas Mihály - cimbalom

Ökrös Károly - harmonika, zongora

Farkas Richárd - bőgő

Kisvári Ferenc - dob