A Budapest Essentials online  jegyértékesítés 2016.06.01. éjfélkor lezárult. A továbbiakban BPES jegyeket és bérleteket a Budapest Essentials jegyközpontban lehet vásárolni. Az eddig vásárolt jegyek és bérletek karszalagra történő beváltasa is a BPES jegyközpontban zajlik. 

BPES jegyközpont: Design Terminál Pavilon
nyitvatartás: 06.02.-06.05. 0-24
cím: Erzsébet tér 11., Budapest, Hungary, 1051

 

BÉRLET:

 BPES bérlettel jogosult vagy 2016. június 02. 18 órától 2016. június 05. 06.00 óráig,  a Rendezvény minden helyszínén, minden program és a vasárnapi brunch látogatására. A fesztivál teljes ideje alatt pedig jogosult vagy a gasztro, kultúr és az EXTRA KUPONOD nyújtotta kedvezményre.

 

NAPIJEGY:

 Napijeggyel jogosult vagy adott napon 6:00 órától másnap hajnali 6:00 óráig, a Rendezvény minden helyszínén, minden program látogatására. A szombati napijegy érvényes a vasárnapi brunchra is. A fesztivál teljes ideje alatt pedig jogosult vagy a gasztro, kultúr és az EXTRA KUPONOD nyújtotta kedvezményre.

 

EXTRA KUPONNAL IGÉNYBE VEHETŐ PROGRAMOK

 •Budapest Gyúgyfürdői - egyszeri ingyenes belépés a BPES bérlet, illetve napijegy felmutatásával és 1 db EXTRA kupon átadásával a rendezvény 4 napja alatt.

•Hop On Hop Off szolgáltatás ingyenes igénybe vételi 1 napon keresztül, a BPES bérlet, illetve napijegy felmutatásával és 1 db EXTRA kupon átadásával a rendezvény 4 napja alatt. 

•Fővárosi Állat- és Növénykert - egyszeri ingyenes belépés a BPES bérlet, illetve napijegy felmutatásával és 1 db EXTRA kupon átadásával a rendezvény 4 napja alatt.

 

KONCERT JEGY:

Az Amon Tobin, Koze, Todd Terje jegyek a készlet erejéig elérhetők. Fennmaradó készlet esetén a helyszíni ár 4500 Ft.

Az adott rendezvényhelyszínre váltott Budapest Essential Koncert jeggyel az adott rendezvényhelyszínre belépni tárgynapon 6:00 órától másnap hajnali 6:00 óráig lehet (kivéve 2016.06.02 -án, amikor a belépés 18:00 órától lehetséges). A Budapest Essential Koncert jeggyel egyszeri belépésre vagy jogosult az adott rendezvényhelyszínen.