Elindítjuk BOROKOSÍTÓ sorozatunkat, amit elsősorban azoknak ajánlunk, akik szeretnének átfogóbb ismereteket szerezni a borok világáról, mindezt nem egy iskolapad mögött, hanem egy lazább és elegánsabb környezetben, szórakoztató hangnemben. Azok se riadjanak vissza, akik csupán részt vennénk egy, a megszokottól kicsit másabb köntösbe bújtatott borkóstolón.
Minden alkalommal borszakértő kollégákkal és vendégborászokkal fogunk feldolgozni egy-egy témakört, és persze elfogyasztani az aktuális 8 tételt, ami a poharakba kerül. A borok mellé elengedhetetlenek a finom falatok, erről pékségünk és konyhánk fog gondoskodni a tőle megszokott minőségben.
BOROKOSÍTÓ dátumok és témák:
• November 24. Hogyan készül a bor? Kóstoljunk bort objektíven!
Vabrik pince - Etyek-Buda
• December 15. Borok határon innen és túl
Ráspi pince - Sopron
• Január 12. Borstílusok bemutatása Magyarország borvidékein keresztül
Torma pince - Eger
• Február 16. Szekszárdi és Villányi borvidék bemutatása, avagy a „nagy” vörösek
Szekretár pince – Szekszárd, Maczkó pince - Villány
• Március 22. Étel-bor párosítások, mit és mivel érdemes?
Sziegl pince – Hajós-Baja
Kezdés: 18:00 óra