Elvesztél a  nagy karácsonyi forgatagban? Túl meleg a télikabát a pláza közepén? Csak bolyongsz a sorok között és semmit nem találsz szeretteidnek? Készíts egyedi karácsonyi dekorációkat és ajándékokat saját kezűleg 10 napon keresztül a Virág Benedek Házban!

A nagy rohanás közepette pihenj meg nálunk és éld át az alkotás örömét közösségben, és még egy pohár forró italra is vendégünk vagy!

Szeretettel várunk minden kedves bőrműveléshez kedvet érzőt, 12 évestől 99 éves korig, egy kis adventi ünnepváró készülődésre! A workshopon számtalan technikával készítünk bőrből szebbnél szebb angyalkát, harangot, krampuszt, áttört díszt, karácsonyfadíszt, ajándéktárgyat, és karácsonyfa díszeket!


A foglalkozás alatt megismerkedünk a bőr fenséges és pótolhatatlan minőségével, ezernyi egészséges tulajdonságával, sokoldalú felhasználhatóságával, melyre a pásztorművesség technikáiból merített tudást használjuk fel. Megismerkedünk a szerszámokkal, a helyes. szakszerű használatukkal. 


A foglalkozást vezeti: Dékány Dóra, bőrműves szakoktató, okleveles művelődésszervező – mesterpedagógus. . 

Részvételi díj: 6.500 Ft

Időpont: december 9. szombat 15:00-19:00

Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Facebook esemény