Bor, Mámor, Bénye

(Fesztivál az erdőbényei kertekben)

 
A festői szépségű tokaj-hegyaljai táj, a gasztronómia, az izgalmas kulturális programok és a vulkáni talajon termett tokaji borok rajongói idén 10. alkalommal gyűlnek össze a Bor, mámor, Bénye fesztiválon, Erdőbényén.
A szervezők először 2009-ben azért álmodták meg ezt a különleges eseményt, hogy bemutassák a bámulatosan szép Tokaj-Hegyalja talán legvarázslatosabb települését, Erdőbényét. Azóta Bénye a nagy találkozások helyszínévé és egy négy napig tartó mámoros eseménnyé nőtte ki magát. 
A helyi kertek és borászatok a fesztivál ideje alatt nyitva állnak a látogatók előtt és színes programokkal, koncertekkel, irodalmi felolvasásokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyerekprogramokkal, no és persze jobbnál jobb borokkal, ínycsiklandó falatokkal várják az érdeklődőket. 
Bemutatkoznak a közkedveltté, és nem csupán a borász körökben is ismertté vált bényei borászatok, különleges kortárs vagy éppen hagyományőrző programokkal.
 
Hétvégi bérlet (csütörtök – vasárnap), mely TARTALMAZZA a kóstolópoharat, illetve  12 darab kóstolójegyet, amely a fesztivál egész ideje alatt beváltható:
2018. április 30-ig: 9.900 Ft
2018. május 31-ig: 10.900 Ft
2018. július 4-ig, és a helyszínen: 12.000 Ft

Napijegy árak a helyszínen:
július 5. csütörtök: 6000 Ft, mely tartalmazza a kóstolópoharat, illetve 12 darab kóstolójegyet
július 6. péntek: 4000 Ft, mely tartalmazza a kóstolópoharat
július 7. szombat: 4000 Ft, mely tartalmazza a kóstolópoharat
július 8. vasárnap: 1000 Ft, mely NEM tartalmazza a kóstolópoharat.

A fesztivál gyermekeknek 12 éves korig ingyenes.
 
A korábbi évekhez hasonlóan lehetőség lesz a faluban kempingezni.

kemping:
Kis sátor (2 fő): 6.000 Ft / hétvége
Nagy sátor (3-5 fős): 12.000 Ft / hétvége
 
További információkat kaphatsz, ha írsz nekünk az info@bormamorbenye.hu -ra, illetve látogasd meg a weboldalunkat: bormamorbenye.hu Várunk szeretettel!