Két személyre szóló, 6 tételes vezetett borkóstolóval, szódával és antipasti válogatással várunk Benneteket, Budapest belvárosában, a Palotanegyed szívében!
Szakértő munkatársunk útmutatása mellett 6 x 0.5 dl bort kóstolhattok az esemény során, miközben megismerkedhettek a kiválasztott tételekkel, pincészetekkel, a borstílusokkal és a borvidék sajátosságaival is. Az italok mellé egy gondosan összeállított, kétszemélyes antipasti válogatásból tudtok csemegézni.


Az estét azoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza némi gasztronómiai kincskereséstől, és szeretnének kipróbálni kevésbé ismert, azonban magas minőségű ital különlegességeket.
Ha pedig valamelyik tétel megtetszik, bárunk borszaküzlet résszel is büszkélkedik, ahol a közel 200 féle magyar bort kínálunk. Így ha  megtetszik valamelyik ízvilág, akkor a kóstoló után is folytathatjátok az ismerkedést, felfedezést, vagy akár elvitelre is kérhettek a nektek tetsző tételből!
 
Kupon beváltás:
A kupon felhasználásához kérjük, hogy egy asztalfoglalás keretében jelentkezz be hozzánk legalább 72 órával hamarabb telefonon: +36 70/381-7956, vagy emailben: zengobarbudapest@gmail.com
A kinyomtatott kuponodat hozd magaddal vagy mutasd be az erre alkalmas okoskészüléked képernyőjén!
Felhasználható: 2023.12.01.