https://www.facebook.com/events/355493590550670

2024 első Bóléja, ezúttal kicsit felpörgetve a tempót és a merőkanalakat! Visszatér a Kolorádóban már megfordult D. Tiffany. Egy emlékezetes napfelkelte megidézése Tom Select és Manek keverésével, ezúttal Lau-val kiegészülve.

A Kanada-Berlin vonalat követő dj meghatározó alakja a queer bulisorozatoknak és az utóbbi években pezsgő törtekkel tűzdelt progresszív hangzásnak. Több alteregó és kiadó gondozása mellett járja a világot, már a harmadik Boiler Room felvételén van túl és minden évben vendége a legmenőbb fesztiváloknak.

D. TIFFANY

https://soundcloud.com/d-tiffany

b2b Roza Terenzi

https://youtu.be/VFGUwiHY-gg?si=wUlcP_PvEfpQLDre

Planet Euphorique kiadó

https://planeteuphorique.bandcamp.com/

LAU

https://soundcloud.com/laumusikk

TOM SELECT

https://soundcloud.com/tomselect

MANEK

https://soundcloud.com/manekgabor

---

The first Bolé of 2024, this time with a bit of a step up in tempo and scoops! The return of D. Tiffany, who has already appeared in Kolorado festival. An evocation of a memorable sunrise with a combination of Tom Select and Manek, this time with the addition of Lau.

The Canadian but Berlin based DJ is a leading figure in queer party scene and the progressive and breaky sound that has been bubbling in recent years. She's toured the world under different aliases and is involved in several labels and sub-genres. Going strong with already three Boiler Room recordings and is a yearly guest at the coolest festivals.