POSTPONED! Original date: 28/05/2020

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a Bödőcs Tibor Nagykanizsán - Kolera a Vackor csoportban - stand-up est 18:00 esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.10.07. 18:00

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb május 31-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


Kolera a Vackor csoportban - stand-up comedy est

Bödőcs Tibor turnéra indult ötödik önálló estjével! Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis pillanatairól szóló műsor minden eddiginél szókimondóbb, szabadabb. A bödőcsi univerzum állandó bolygói Búcsúszentlászló, Magyarország mellett most új témák is előkerülnek. A többi legyen meglepetés.

"Előzenekar": Tóth Edu