POSTPONED! Original date: 07/05/2020

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a Bödőcs Tibor Békéscsabán - Kolera a Vackor csoportban - stand-up est esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpontok:
2020.09.08. 18:00 és 20:30

A szervezők közleményét az alábbiakban olvashatod:

"Kedves Vendégeink! 

Bödőcs Tibor Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központba 2020. május 7-én 18 órára és 20 óra 30-ra meghirdetett előadásai az országos járványügyi veszélyhelyzet miatt és a nézők biztonsága érdekében később kerülnek megrendezésre.

Tervezett új időpontok: 2020. szeptember 8. 18.00 óra és 20 óra 30

A jegyek az új időpontra érvényesek, vagy igény esetén május 10-ig visszaválthatók.

Megértésüket köszönjük! 

 Szervezők"


A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb május 10-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


Kolera a Vackor csoportban - stand-up comedy est

Bödőcs Tibor turnéra indult ötödik önálló estjével! Az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai, kis pillanatairól szóló műsor minden eddiginél szókimondóbb, szabadabb. A bödőcsi univerzum állandó bolygói Búcsúszentlászó, Magyarország mellett most új témák is előkerülnek. A többi legyen meglepetés.

"Előzenekar": Tóth Edu