A Black Nail Cabaret idei első bulija a Dürer Kertben kerül megrendezésre, nem is akárhogy, a FÏX8:SËD8 és az Amnistia társaságában! Az édes hármas turnéprodukciója már több külföldi helyszínen is jeleskedett, így itt az ideje hogy Magyarországon is lássuk ezt a felállást!

A @Black Nail Cabaret nem ismeretlen a hazai, de még a külföldi hallgatóságnak sem. A dark pop duo drámai színpadképe és kevert stílusú dallamai kellőkép sötét hangulatot teremtenek a téli éjszakáknak. Rajongóknak kötelező, hisz a formáció következő nagylemeze – Gods Verging on Sanity – hamarosan megjelenik, így tökéletes alkalom felidézni a régi kedvenceket és felkészülni az új lemezre!

@FÏX8:SËD8 legutóbb két éve tette tiszteletét Budapesten, ahol egy igazán erőteljes produkcióval mutatkozott be a hazai audienciának! Zúzós, brutális dalaival jogos örököse olyan hatalmas industrial előadóknak, mint a VAC vagy Skinny Puppy.

Az @Amnistia először nálunk fog fellépni Magyarországon! A 2007 óta megállíthatatlan „bodywave” duó már turnézott együtt [:SITD:]-el és most FÏX8:SËD8 társaságában járják a kontinenst! Zenei stílusuk nagyszerűen ötvözi az Electro, az EBM és a Darkwave jegyeit.

Gyertek kapunyitásra és hangolódjatok a koncertmámorra a DeadLine Industries-zal, mely a koncertek előtt és után is szolgáltatni fogja nektek a bakancs alá valót!

Running Order:

19:00     Kapunyitás és WarmUp
20:30     Amnistia (DE)
21:30     FÏX8:SËD8 (DE)
23:00     Black Nail Cabaret (HU)
0:00       After (DeadLine Industries)