Gods Verging on Sanity – LIVE

 

Egy különleges Live stream koncert, ahol bemutatjuk az új lemez dalait valamint régi kedvencekre is számíthattok.

 

“Istenek az őrület határán. Ezek mi vagyunk, emberek. Istenek, ánusszal. Elmélkedünk a helyünkről a világban, a halálunkról, közben pedig ugyanúgy esyünk, piszkítunk és szaporodunk, mint bármely másik állat ezen a bolygón. Egzisztencialista organizmusok vagyunk és tudatunk ezzel a dualitással küzd nap, mint nap.  

 

Mindenki máshogy küzd saját halandósága ellen. Van aki családot alapít, van aki művészettel, van aki hatalommal, és van aki sehogy. Meddig jutottunk, innen merre tovább, hogyan vessük le az elöregedett bőrt mert nő alatta ay új? Már úton van a változás. “

 

Nehéz pár hónapon vagyunk túl, sokan közülünk kétségbeejtő helyzetbe kerültek, és nem tudhatjuk, mi vár a közeljövőben. Dilemmáztunk azon, hogy hogyan, és hova is tudnánk segíteni, hiszen annyi helyen van erre szükség. Nyilván mindenki a saját környezetében néz körül először. Néhányan tudjátok, hogy nagy szenvedéllyel vagyunk az állatok iránt, akik sokszor ki vannak szolgáltatva az ember jóindulatának és türelmének és egy embert próbáló időszakban sem szeretnénk róluk megfeledkezni. Ezért úgy döntöttünk, hogy támogatói jegy formájában gyűjtést indítunk a szombat esti stream előtt és alatt, aminek bevételét 100 %-ban fejajánljuk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületnek. Többek között ők is segítettek a legutóbbi állatmentő akciónk alkalmával, illetve nemrég jártunk a tatabányai telepükön, és saját szemünkkel láttuk mennyire odaadóan gondoskodnak a hozzájuk kerülő kutyákról, macskákról vagy madarakról. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a pénz jó kezekbe kerül.

 

Az egyesület oldala: https://m.facebook.com/632253700243472

A stream Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/281143113280305/

Az új lemez elérhető itt: blacknailcabaret.bandcamp.com

Hivatalos weboldal: www.blacknailcabaret.com