Az online elővétel lezárult. További jegyvásárlásra a helyszínen 13 órától van lehetőség! Type A/B/C jegyek elérhetők!

A MyMusicTaste örömmel mutatja be a Block B LIVE BLOCKBUSTER Budapesten!

Block B egy dél koreai fiúcsapat, tagjai Zico, Taeil, B-Bomb, Jae-hyo, U-Kwon, Park Hyung és P.O.

2011-es alakulásuk óta Block B folyamatosan lenyűgözi mind a kritikusokat mind a rajongókat vagy éppen a koreai toplisták éllovasaként vagy számos elismerést begyűjtve, köztük a Mnet Asian Music Awards-ot.

Block B egyéb országokban sikereket ér el. 2015-ős japán kiadású „Very Good” kislemezük az Oricon Heti Listáján az 5. helyig kapaszkodott és a 7. helyet érte el a japán Billboard Hot 100-on.

Ahhoz, hogy megvalósuljon a Block B első budapesti fellépése, a magyar rajongók nagy számú részvétele, visszajelzése kellett a MyMusicTaste-en, egy olyan online hálózaton keresztül, mely arra hivatott, hogy összehozza a helyi rajongókat az előadókkal. 

Hogy köszönetet mondjunk a TasteMakers résztvevőinek, egy különleges ajándékot szeretnénk adni azoknak, akik eljönnek a koncertre! Részleteket későbbi időpontban közöljük a MyMusicTaste Facebook oldalán.

*Ha nem vagy még MyMusicTaste tag, csatlakozz hozzánk és kérd a kedvenc előadód koncertjét a https://www.mymusictaste.com/ honlapon. Te is hozzáférhetsz a legfrissebb hírekhez, ha álmaid koncertje valóra válik!

Jegytípusok:

TYPE A: MEET & GREET + EARLY ENTRY: € 175
TYPE B: EARLY ENTRY: € 110
TYPE C: GENERAL ENTRY: € 60

A beléptetés két külön sorban fog zajlani: egy az "early entry" típusú (Type A+B), és egy a "general entry" (Type C) jegyekkel rendelkezőknek. A felsorakoztatás érkezési sorrendben történik. A Type C jeggyel rendelkezők csak azután léphetnek be a koncert helyszínére, miután a Type A és B jeggyel sorban állók beléptek.

A Meet & Greet a koncert után kerül megrendezésre, ahol a résztvevők pacsizhatnak a fellépőkkel (high touch event), és csoportkép készítésére is lehetőséget kapnak (10 fős csoportokban).

*A koncertet 14 év alattiak csak felnőtt kíséretében látogathatják!