IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.03.20.

Berlin, Tel Aviv, Helsinki, New York, Istanbul, London, Nairobi, Kigali, Tallinn után újra Budapesten a Black Food Festival!

Helyszín: OFF Kultur  (1045 Budapest, Berni utca 1.)

A fesztivált elsőként Budapesten rendeztük 2018 novemberében, az elmúlt évben, összesen 10 Black Food Festival volt eddig szerte a világon. 

Miről szól ez a rendezvény?

Rengeteg finomságot fogyaszthatsz, eddig kevésbé ismert színváltozatban és formában. 

A fesztivál a nyitottságról és a kreativitásról, a fekete szín szeretetéről szól. 

A fekete nemcsak elegáns, mély, de csodálatos lehetőségeket rejt a maga egyszerűségében és szépségében.

Ezen a napon Magyarország legkreatívabb, legötletesebb séfjeitől, éttermeitől, cukrászaitól és más vállalkozó kedvű gasztro szakembertől kóstolhatsz egyedi fejlesztésű, sötét vagy fekete színű termékeket. 

Ez lehet fekete hamburger, fekete fagylalt, fekete, sötétkék, vagy más sötét színű macaron vagy sütemény, mélybarna étcsokoládés desszertek, bonbonok, éjfekete koktélok, kiváló minőségű kávék, teák, sörök, likőrök, de lehet teljesen természetes vegán, vegetáriánus, vagy mindenmentes finomság, fekete szezám, sötét és különleges színű zöldségek vagy gyümölcsök, fekete rizs, tészta, bab és még sok-sokminden más! 

Nemcsak ételek, de design és divattárgyak, egyéb kiegészítő programok is várnak rád - mind-mind a fekete színre hangolva! 

Augusztus 29-én kinyitja kapuit a második magyar Black Food Festival, hogy a világ egyik legtrendibb gasztro élményét nyújtsa az újdonságokra és az izgalmakra fogékony közönségnek.

A fesztiválon megrendezzük a Fekete Ételek és Italok versenyét, rangos szakmai zsűri segítségével, a nap végén kiosztjuk a Black Food of the Year és a Black Drink of the Year díjakat a nyerteseknek.

A dark aláfestő dallamokról a fesztivál állandó DJ-je, Infraghandi gondoskodik ezúttal is. 

Kövesd instagram oldalunkat: @blackfoodfestival

Az eseményen a kiállítóknál kis kóstolók, apró falatok várnak (a készlet mértékéig), hogy kipróbálhasd, de a teljes adag ételekért és italokért fizetni kell minden árusnál. 

Várunk szeretettel!

Ha szeretnél kiállítóként részt venni, vagy kérdésed van írj nekünk az info@blackfoodfest.com emailcímre.

Sajtó regisztráció: blackfoofestival@gmail.com (a tárgya kérlek írd be, hogy SAJTÓ REGISZTRÁCIÓ).

További információ: http://blackfoodfest.com

Kövesd instagram oldalunkat: @blackfoodfestival

 

Black Room / Ízek a sötétben
gasztro-design kóstoló 
 
Nedill Food Design: Matók Zsuzsi food designer különleges, legtöbbször kísérleti oldalról közelíti meg az ehető tárgyak világát. Olyan speciális étel-műtárgy koncepciókat hoz létre, melyek esztétikájukat tekintve egészen távol állnak bármitől, amit korábban az ételről gondoltunk. Színekkel, struktúrákkal, konyhatechnológiával és természetesen ízekkel végez újabb és újabb kísérletet, melyek eredményeit egy-egy tematikus kiállítás keretében mutatja be a nagyközönség számára.
Ez alkalommal a Black Room című programon vehettek részt, ahol sötétben fénylő "kókuszjég" falatok és miniatűr agar-agar-kertek várnak bennetek - mind természetes, növényi alapanyagok felhasználásával :) 
A kóstolás jegyvásárláshoz kötött és csak fesztiválbelépővel érvényes.
- jegyár: 1250.- / fő
 
Sok szeretettel várunk mindenkit!
 
www.nedill.hu