IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.03.20.

Drága Black Food Festivál leendő Vendégeink és Követőink!
Ahogy Ti is, a Black Food Festival csapat is folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket.
A kormány mai tájékoztatója alapján a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket betiltotta átmenetileg, ezért mi is kénytelenek vagyunk elhalasztani a március 21-re tervezett Black Food Festivalt.
Konkrét új dátumot nem tartunk célravezetőnek kijelölni már most, de biztosak lehettek benne, hogy amint tisztábban látjuk a (napról napra változó, és reményeink szerint ezek után inkább pozitívan alakuló) helyzetet, azonnal tájékoztatunk mindenkit az új fesztivál időpontról.
Megértéseteket köszönjük, az elővételben megvásárolt belépőjegyek természetesen az új időpontra lesznek érvényesek.
Szeretettel,
Black Food Festival Csapat

 

Berlin, Tel Aviv, Helsinki, New York, Istanbul, London, Nairobi, Kigali, Tallinn után újra Budapesten a Black Food Festival!

Helyszín: OFF Kultur  (1045 Budapest, Berni utca 1.)

A fesztivált elsőként Budapesten rendeztük 2018 novemberében, az elmúlt évben, összesen 10 Black Food Festival volt eddig szerte a világon. 

Miről szól ez a rendezvény?

Rengeteg finomságot fogyaszthatsz, eddig kevésbé ismert színváltozatban és formában. 

A fesztivál a nyitottságról és a kreativitásról, a fekete szín szeretetéről szól. 

A fekete nemcsak elegáns, mély, de csodálatos lehetőségeket rejt a maga egyszerűségében és szépségében.

Ezen a napon Magyarország legkreatívabb, legötletesebb séfjeitől, éttermeitől, cukrászaitól és más vállalkozó kedvű gasztro szakembertől kóstolhatsz egyedi fejlesztésű, sötét vagy fekete színű termékeket. 

Ez lehet fekete hamburger, fekete fagylalt, fekete, sötétkék, vagy más sötét színű macaron vagy sütemény, mélybarna étcsokoládés desszertek, bonbonok, éjfekete koktélok, kiváló minőségű kávék, teák, sörök, likőrök, de lehet teljesen természetes vegán, vegetáriánus, vagy mindenmentes finomság, fekete szezám, sötét és különleges színű zöldségek vagy gyümölcsök, fekete rizs, tészta, bab és még sok-sokminden más! 

Nemcsak ételek, de design és divattárgyak, egyéb kiegészítő programok is várnak rád - mind-mind a fekete színre hangolva! 

Március 21-én koradélután kinyitja kapuit a második magyar Black Food Festival, hogy a világ egyik legtrendibb gasztro élményét nyújtsa az újdonságokra és az izgalmakra fogékony közönségnek.

A fesztiválon megrendezzük a Fekete Ételek és Italok versenyét, rangos szakmai zsűri segítségével, a nap végén kiosztjuk a Black Food of the Year és a Black Drink of the Year díjakat a nyerteseknek.

A dark aláfestő dallamokról a fesztivál állandó DJ-je, Infraghandi gondoskodik ezúttal is. 

Kövesd instagram oldalunkat: @blackfoodfestival

Az eseményen a kiállítóknál kis kóstolók, apró falatok várnak (a készlet mértékéig), hogy kipróbálhasd, de a teljes adag ételekért és italokért fizetni kell minden árusnál. 

Várunk szeretettel!

Ha szeretnél kiállítóként részt venni, vagy kérdésed van írj nekünk az info@blackfoodfest.com emailcímre.

Sajtó regisztráció: blackfoofestival@gmail.com (a tárgya kérlek írd be, hogy SAJTÓ REGISZTRÁCIÓ).

További információ: http://blackfoodfest.com

Kövesd instagram oldalunkat: @blackfoodfestival