BLACK FOOD FESTIVAL BUDAPEST 2018' 

FEKETE ÉTELEK FESZTIVÁLJA  

 2018 november 4-én (vasárnap, 15 órától 21 óráig) megrendezzük az első Black Food Festivalt Budapesten a közel négyszáz négyzetméteres Flow Specialty Coffee Bar & Bistroban, az Andrássy úton.

Kóstoltál már FEKETE színű ételt? 

Fekete szezámos fagyit, fekete tésztát, fekete hamburgert vagy hot-dogot? Fekete chipset vagy fekete macaront? 

Ha már igen, akkor ott lesz a helyed, mert ezen a napon csak ilyen fogások várnak majd rád! 

Ha még nem, akkor pedig pláne itt a helyed, mert egy új világ tárul ki előtted, a Black Food Festivalon! Különleges ételeket és italokat kóstolhatsz, amelyek nemcsak jól néznek ki, de nagyon finomak is. 

Mert lehet fekete a KÁVÉ, a COLA, a CSOKOLÁDÉ, a medvecukor, a fagylalt, a szeder, a ribizli, a retek, a szezám, a balzsamecet, a tészta, a kenyér, sütemény, a rizs, a kukorica, a keksz, koktélok, és még sok-sok minden más, EZERNYI lehetőség és finomság, amely nemcsak ízében, hanem látványban, hangulatában, egyediségében nyújt maradandó élményt.

 

⚫ MI FOG ITT TÖRTÉNNI?

Ételeket-italokat vehetsz meg és fogyaszthatod el, miközben folyamatos programokkal szórakoztatunk, valamint DJ-k adják majd a témára zenét! 

Részletes programért keresd fel facebook oldalunkat

 

⚫   KIK LESZNEK OTT?

10-15 kiállító: étterem, kreatív séf, cukrászda, kávézó, márka, vagy gasztronómiai szolgáltató (egyeztetés alatt, a neveket folyamatosan közzétesszük oldalunkon) mutatja be FEKETE színre hangolt ételeit, italait, te pedig természetesen beszerezheted ezeket és a helyszínen meg is eheted. 

 

⚫   BLACK FOOD COMPETITION

FEKETE ÉTELEK ÉS ITALOK VERSENYE

Szakmai zsűri értékeli a kiállítók versenyre nevezett ételeit és italait, és a nap végén kihirdetjük a győztest, aki elnyeri a BLACK FOOD of the Year Budapest 2018', valamint a BLACK DRINK of the Year Budapest 2018' címet.   

 

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣  

2018. november 4. (vasárnap) 15 - 21 óráig

Flow Speciality Coffee Bar & Bistro 

Budapest, 1062 Andrássy út 66.

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣ 

Belépőjegy ára elővételben: 1.700 Ft 

Belépőjegy ára a helyszínen: 2.000 Ft

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣  

 

FIGYELEM! 

Helyszínünk ugyan rendkívül tágas és biztonságos, de a befogadóképességre való tekintettel limitált mennyiségű belépőjegyet tudunk eladni, érdemes belépőjegyed mielőbb megvenni.

Köszönjük megértéseteket!

 

Ha kérdésed van, vagy kiállítóként szeretnél részt venni írj a blackfoodfestival@gmail.com emailcímre! 

Vagy hívj bennünket a +36 30 232 0116 telefonszámon!