Az a tapasztalatom, hogy bármilyen aktuális és érdekes előadással készülök azokra a rendezvényekre, amikre vendégelőadóként meghívnak, minden ilyen alkalomnak az a csúcspontja, amikor a végén körülvesznek az emberek, és mindenkinek a kérdéseit átbeszéljük. Ez adott egy ötletet…

Miért ne kezdhetnénk rögtön a csúcsponttal? Ezen az eseményen éppen ezért nem egy „előre gyártott” prezentációt fogsz hallani, hanem az osztalékbefektetés iránt érdeklődők és esetleg ezt már a gyakorlatban is művelők felmerülő kérdéseire válaszolok.

Ezt érdemes tudnod:

• Pontosan 18:30-kor kezdünk, és nagyságrendileg 2 óránk van beszélgetni. Mivel nem húzom az időt prezentációval, ez elég sok kérdés megválaszolására elég lesz. Érdemes odaérned a 18:00-s kapunyitásra, mert már a regisztrációt követően is tudunk beszélgetni.
• A résztvevők összetétele alapján kezdő és haladó szintű kérdések is várhatók.
• Nyitott vagyok arra, hogy a rendelkezésemre álló elemző eszközök és adatforrások segítségével „élőben” ránézzünk olyan amerikai részvény célpontokra, amikkel kapcsolatban kíváncsiak vagytok a véleményemre. A terem természetesen projektorral felszerelt, maximálisan követhetően fogom átadni a gondolatmenetemet.
• Minden kérdésre válaszolok, és azt is őszintén felvállalom, ha valamit nem tudok. Sosem hirdettem magam mindentudóként, a véleményemet ugyanakkor szívesen megosztom arról, amiről van.
Magyar részvényekről nem lesz szó. Azért, mert egyáltalán nem követem őket.
• Makrogazdasági előrejelzésekre, jóslatokra tökéletesen alkalmatlan vagyok. Ahogy más is, csak én felvállalom.
Kétféleképpen tudsz kérdezni. A rendezvény előtti héten létrehozok egy online felületet, melyen felteheted a kérdéseidet, és a mások által már feltett kérdésekre is szavazhatsz. A linket emailben küldöm majd ki. Azért szeretem ezt a megoldást, mert így látszik, hogy melyek a leginkább népszerű kérdések, amik értelemszerűen prioritást élveznek majd. Emellett természetesen a helyszínen is lesz lehetőség kérdezni. Az a célom, hogy valódi beszélgetés alakuljon ki.
• Ha a többség hasznosnak találja az összejövetelt, és az érdeklődés is indokolja, nyitott vagyok rá, hogy rendszeressé tegyük az ilyen találkozásokat.

 

Megközelítés és időpont:

• A Lurdy Ház emeletén található konferencia- és rendezvényközpont 4-es számú terme (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Parkolás: külső, nyitott parkoló, sok hellyel
• Tömegközlekedés: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.
• Időpont: 18:00 és 18:30 között regisztráció. A rendezvény 18:30-tól 20:45-ig tart.