Mit üzensz a képeiddel? - a (profil)képed, és ami mögötte van

Időpont: 2017. október 02. Hétfő, 18.15
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont I. emelet. 4-es terem
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. 


Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest… Manapság, ha kíváncsiak vagyunk valakire, először ezeken az oldalakon nézünk utána. Számtalan platformon éljük tudatosan mindennapjainkat, és óhatatlanul üzenünk magunkról a külvilágnak, képeinken keresztül. Érdemes hát számításba venni, mit gondolhat az, aki csak ennyit lát belőlünk – mert ebből fog következtetéseket levonni rólunk.

Minden (profil)kép mögött egy közlési szándék rejtőzik. Üzenni szeretnénk egy négyzetformába passzírozott képpel, és eredményt szeretnénk vele elérni. Ez az eredmény a lájkok, hozzászólások, a privát üzenetek és a való életben kapott visszajelzések számában, és az általuk kiváltott érzésekben mérhetők. De vajon egy jól beállított kép tényleg elég a boldogsághoz?

Sokak számára a válasz egyértelmű: igen. Egy jó fénykép képes erőt adni a rövid távú válságaink áthidalásában, és a visszajelzésekből érkező energiákból hatalmas erőt merítünk.

De milyen a jó fotó?

Előadónk, Bánhalmi Norbert nemzetközileg elismert profi divat- és reklámfotós (www.norbertbanhalmi.com) előadásában górcső alá vesszük milyen egy jó, és hatásos fénykép: kielemzünk néhány profilképet az előadás résztvevői közül (erre előzetesen lehet jelentkezni a Be Smart Klub oldalán privát üzenetben) megtudhatjuk, ki mit néz meg először egy képen, beszélünk a színek és árnyalatok hatásairól, a tekintet fontosságáról, az aranymetszésről, kiderül milyen a jó CV fotó, mire figyeljünk a ruházat, testtartás, és a háttér megválasztásában, valamint megismerkedünk 2 ingyenes mobil alkalmazással, aminek segítségével jobban ki tudjuk hangsúlyozni mindazt, amit közölni szeretnénk.

Az előadás végére kiderül, mi a jó fotó titka, hogyan érjük el képeinkkel a kívánt hatást, valamint mindenki sokkal tudatosabbá válik a portré és profilkép készítés terén.

Belépő: 1690 Ft

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Be Smart Klub… és kitárul a világ!