Besh O Drom feat.Szalóki Ági @ Kuplung

2016. október 21.

Kuplung

Magyarország
1061
Budapest
Király utca 46.

Kapunyitás: 20:00

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényreKuplung 12.Születésnap: Besh O Drom feat.Szalóki Ági

Idén 12 éve, hogy megnyitotta kapuit a belváros szívében a Kuplung, amikor egy Besh O Drom koncerttel indult útjára a klub története. Az évek során rengeteg változáson ment át a klub, úgy hangulatában, mint belső kialakításában, programkínálatában.

A Besh O Drom 1999-es megalakulása óta szintén rengeteget alakult, formálódott, azóta is töretlenül  hazánk egyik nemzetközileg is elismert világzenei formációja. Az alapító kulcsfiguák mellett az énekes fronton Szalóki Ági is hosszú időt töltött a zenekarral, a megalakulástól egészen 2005-ig. Idő közben aztán számos tagcserén ment át a zenekar, a folyamatos változás, megújulás jellemezte az együttes pályáját, jelenleg a hamarosan megjelenő legújabb nagylemezén dolgozik a csapat. 

Jelentősebb események alkalmával megesik, hogy vissza-vissza térnek a korábbi szereplők. Így lesz ez most is: A Besh O Drom erre az alkalomra egy korszak átívelő 'monstre' koncertműsorral készül, hogy együtt éljük át az elmúlt 12 évet egyfajta granulátumként, amihez a hosszú idő után visszatérő Szalóki Ági vendégszereplése jelentős mértékben járul hozzá ezútal. A koncerten újra eredeti megszólalásukban hallhatjuk a legnagyobb Besh O Drom klaszsikusokat, ugyanakkor betekintést kaphatunk a hamarosan megjelenő legújabb nagylemez dalaiba is.

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA