A sikeres januári koncert után Leondre Devries és Charlie Lenehan újra visszatér Budapestre, ezúttal a főváros szívében elhelyezkedő Akvárium Klubban szórakoztatják majd a közönséget.

Az estéhez csatlakozik Johnny Orlando.

 

A VIP jegy magába foglalja a koncertre való bejutást, a fellépőkkel való találkozást, a közös csoportképet, egy limitált VIP nyakba akasztható laminált passz-t tartóval, egy karkötőt, egy posztert.

A Platina VIP jegy magába foglalja a koncertre való bejutást, a fellépőkkel való találkozást, a közös csoportképet, egy limitált VIP nyakba akasztható laminált passz-t tartóval, egy karkötőt, egy posztert. Ezen felül a Platina VIP jeggyel rendelkezők megtekinthetik a soundchecket is, illetve részt vehetnek egy közös pizzázáson is a fellépőkkel. Figyelem! A budapesti koncertre maximum 20 Platina VIP jegy váltható!!

 

Az Akvárium Klub programjaira tíz éven aluliak jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, míg tíz és tizennyolc éves kor közötti Látogatók jeggyel és felnőtt kísérettel léphetek be. Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizennyolc év alatti Látogató léphet be. A felnőtt kísérőknek normál jegyet kell váltaniuk.