B Á N K I TÓ_F E S Z T I V Á L 

_2023. 07. 13-15. 

Mindannyian érezzük, hogy itt a változás. Most tényleg. Nézz körül, kérdezd meg az ismerőseidet – itt valami teljesen más irányba megy, mint egy pár éve gondoltuk, vagy amire az iskola és a szüleid szocializálni próbáltak. Most a legjobb, ha figyelünk, megpróbáljuk megérteni, hogy mi zajlik körülöttünk. Tanulunk, és feldolgozzuk az információkat. Rájövünk, hogy min kell változtatnunk egyénileg,  és mit tudunk tenni közösen. Szerintünk a jövő kulcsa az adaptáció. Semmi sem lesz olyan, mint amilyen tegnap volt, de az rajtunk múlik, hogy olyan legyen, mint amilyen holnap lesz.

Alakítsuk közösen a holnapot Budapesttől egy órányira, a  Bánki-tó partján előadásokon, beszélgetéseken, koncerteken, installációk formájában, képzőművészek, színházi társulatok, civil szervezetek és független alkotók segítségével.  

https://bankitofesztival.hu

 

Jegyinfó

BÉRLET

A BÉRLET 2023. július 13. (csütörtök) 10:00 órától július 16. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

NAPIJEGYEK

A csütörtöki napijegy csütörtökön 10:00-től, a pénteki, szombati NAPIJEGY az adott napon reggel 8:00 órától másnap reggel 10:00 óráig érvényes.

TÓPARTY JEGY

A Tóparty jegy minden helyszínre érvényes a Tábori helyszínen kívül, tehát a Bánk faluban, és a tó környékén levő összes helyszínünket látogathatod vele: Tószínpad, Gépház, Patakpart, Szájensz Szeánsz helyszínek, Civilkult sátor, Bángyöngye panzió, Gyerekmegőrző, Polgármesteri Hivatal. 

A Tábori helyszínekre, tehát a Csakra programjaira, illetve a Kisszínpad és az Auróra helyszín programjaira a Tóparty jegy nem érvényes. A helyszínen lesz lehetőség a Tóparty jegyedet teljes értékű napijegyre váltani a különbözet megfizetésével, ha mégis teljes fesztivál élményre vágysz.  

SÁTORJEGY

A Sátorjegy a Bánki Táborba szól. A jegy sátorra és nem személyre szól. 1 db jegy sátorjegy birtokában 1 db, 2 fős sátrat lehet a fesztivál területére bevinni.Nagyobb sátor esetén több sátorjegy megvásárlása szükséges. A sátorjegy 2023. július 13. 10:00 órától július 16. reggel 10:00 óráig érvényes.

A Tóparti Kempingbe szóló sátorjegy sátorra és nem személyre szól. A sátorjegy az adott nap reggel 10:00 órától másnap reggel 10:00 óráig érvényes. A jegy egy darab két fős sátor behozatalára jogosít, nagyobb sátor esetén több sátorjegy megvásárlása szükséges. Az árak az IFÁ-t és ÁFÁ-t tartalmazzák. Kempingjegyek itt: https://tixa.hu/bankito2023_kemping

Családi kedvezmény
A családi jegy minden felnőttet és gyermeket 50%-os kedvezményre jogosít az adott napi napijegy árából. További információ és jegyvásárlás: https://tixa.hu/bankito2023_csaladi

Buszjárat Budapest és Bánk között
további információ és jegyvásárlás: https://tixa.hu/bankito-fesztival2023-transzfer

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A fesztivált 16 éven aluli gyermek csak felnőtt kíséretében látogathatja. A fesztivál 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható.

A jegyvásárlással a vásárló elfogadja a Házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyek a http://bankitofesztival.hu/aszf/ címen találhatók. A jegy a helyszíni pénztárnál karszalagra váltható. Belépőjegyet nem váltunk vissza. A fesztivál hivatalos jegycsere-partnere a Ticketswap. A jegyet biztonsági jelekkel látjuk el, amit a bejáratnál ellenőrzünk. Kérjük, csak a hivatalos jegyárusító helyeken vásárolj jegyeket, mert a forgalomba kerülő hamis jegyekből származó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az online vásárolt jegyeket a helyszíni pénztáraknál váltjuk be karszalagokra. A szervezők fenntartják a műsor-, és helyszínváltoztatás jogát. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk! Jó szórakozást! 

BÁNKITÓ FESZTIVÁL NONPROFIT KFT és MAROM KLUB EGYESÜLET