B Á N K I TÓ_F E S Z T I V Á L

_2022. 07. 13-16.

Ki mint vet, úgy arat!

Városlakók készüljetek, mert jön az aratás! Ahhoz, hogy ez ne érjen senkit se váratlanul mélyre fogunk ásni a szent humuszba és gondolat magokat vetünk. Kinyitjuk az agrár szótárt és megnézzük el tudjuk -e boronálni a népi- urbánus vitát. Megvizsgáljuk, mi fán terem a mikrogazdálkodás és hogy mifajta a neo-paraszt. Mi marad a vidék -romantikából, ha nem csak a gondolatainknak kell mélyenszántónak lenni?  Kiderítjük, hogy tényleg kell - e a két SUV a falura költözéshez vagy jobb a füstös városban maradni tujákat öntözni az erkélyen és kovászt érlelni a hűtőben. Körbenézünk a bánki dombokon, völgyeken, hogy aztán a stégen megpihenve tájleíró költeményeket olvassunk. És miközben indul a vetésforgó az északi és tó színpad  között, egy pár napra a hátunk mögött hagyhatjuk a szorongásainkat.

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó körül, ami az egyik legigazibb magyar kincs.

Addig is, bort,búzát, békességet!

https://bankitofesztival.hu

 

Jegyinfó

A BÉRLET 2022. július 13. (szerda) 16:00 órától július 17. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

A szerdai napijegy szerdán 16:00, a csütörtöki, pénteki, szombati NAPIJEGY az adott napon reggel 8:00 órától másnap reggel 10:00 óráig érvényes.

A Sátorjegy a Bánki Táborba szól. A jegy sátorra és nem személyre szól. 1 db jegy birtokában 1 db sátrat lehet a fesztivál területére bevinni. A sátorjegy 2022. július 13. 16:00 órától július 17. reggel 10:00 óráig érvényes.

A kemping bérlet és kemping napijegyek az Alsópetényi Fesztivál-kempingbe szólnak. A kemping bérlet 2022. július 13. 12:00 órától július 17. reggel 10:00 óráig érvényes. A napi kempingjegyek az adott napon reggel 8:00 órától másnap reggel 10:00 óráig érvényesek.

A jegyvásárlással a vásárló elfogadja a Házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyek a http://bankitofesztival.hu/aszf/ címen találhatók. A jegy a helyszíni pénztárnál karszalagra váltható. Belépőjegyet nem váltunk vissza. A jegyet biztonsági jelekkel látjuk el, amit a bejáratnál ellenőrzünk. Kérjük, csak a hivatalos jegyárusító helyeken vásárolj jegyeket, mert a forgalomba kerülő hamis jegyekből származó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az online vásárolt jegyeket a helyszíni pénztáraknál váltjuk be karszalagokra. A szervezők fenntartják a műsor-, és helyszínváltoztatás jogát. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk! Jó szórakozást!

BÁNKITÓ FESZTIVÁL NONPROFIT KFT és MAROM KLUB EGYESÜLET