B Á N K I TÓ_F E S Z T I V Á L 

_2022. 07. 13-16. 

 

Ki mint vet, úgy arat!

Városlakók készüljetek, mert jön az aratás! Ahhoz, hogy ez ne érjen senkit se váratlanul mélyre fogunk ásni a szent humuszba és gondolat magokat vetünk. Kinyitjuk az agrár szótárt és megnézzük el tudjuk -e boronálni a népi- urbánus vitát. Megvizsgáljuk, mi fán terem a mikrogazdálkodás és hogy mifajta a neo-paraszt. Mi marad a vidék -romantikából, ha nem csak a gondolatainknak kell mélyenszántónak lenni?  Kiderítjük, hogy tényleg kell - e a két SUV a falura költözéshez vagy jobb a füstös városban maradni tujákat öntözni az erkélyen és kovászt érlelni a hűtőben. Körbenézünk a bánki dombokon, völgyeken, hogy aztán a stégen megpihenve tájleíró költeményeket olvassunk. És miközben indul a vetésforgó az északi és tó színpad  között, egy pár napra a hátunk mögött hagyhatjuk a szorongásainkat.

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó körül, ami az egyik legigazibb magyar kincs. 

Addig is, bort,búzát, békességet!

https://bankitofesztival.hu

 

Jegyinfó

A fesztivált 16 éven aluli gyermek csak felnőtt kíséretében látogathatja. A fesztivál 12 éves kor alatt ingyenes.

FESZTIVÁL BELÉPŐ JEGYEK

A bérlet 2022. július 13. (szerda) 16:00 órától július 17. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

A szerdai napijegy szerdán 16:00, a csütörtöki, pénteki, szombati napijegy az adott napon reggel 8:00 órától másnap reggel 10:00 óráig érvényes.

SÁTORJEGYEK, KEMPINGBELÉPŐK

A Bánki Táborba szóló sátorjegy, sátorra és nem személyre szól. 1 db jegy birtokában 1 db sátrat lehet a fesztivál területére bevinni mely legfeljebb két fő részére használható. A sátorjegy 2022. július 13. 16:00 órától július 17. reggel 10:00 óráig érvényes.Egy darab két fős sátor behozalatára jogosít, nagyobb sátor esetén több sátorjegy megvásárlása szükséges. Az árak az IFÁ-t és ÁFÁ-t tartalmazzák.

 

Nappali jegy:
A nappali jeggyel a Bánkitó Fesztivál összes programján részt vehetsz a Tábori programok kivételével. Nappali programjaink között szerepel az összes civil és kulturális program, színházi előadás, workshop, filmvetítés, valamint minden koncert a Tószínpadon. A családos közönség részére idén is sok gyerekprogrammal készülünk, a fesztivál szombati napján pedig különleges programokkal várjuk kifejezetten az óvodás és kisiskolás korosztályt. A Nappali jeggyel a Tábor teljes területére nem tudtok belépni.

 

A jegyvásárlással a vásárló elfogadja a Házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyek a http://bankitofesztival.hu/aszf/ címen találhatók. A jegy a helyszíni pénztárnál karszalagra váltható. Belépőjegyet nem váltunk vissza. A jegyet biztonsági jelekkel látjuk el, amit a bejáratnál ellenőrzünk. Kérjük, csak a hivatalos jegyárusító helyeken vásárolj jegyeket, mert a forgalomba kerülő hamis jegyekből származó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az online vásárolt jegyeket a helyszíni pénztáraknál váltjuk be karszalagokra. A szervezők fenntartják a műsor-, és helyszínváltoztatás jogát. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk! Jó szórakozást! 

BÁNKITÓ FESZTIVÁL NONPROFIT KFT és MAROM KLUB EGYESÜLET