B Á N K I TÓ_F E S Z T I V Á L

_2019. 07. 10-13.

 

A Bánkitón idén tűvel megyünk a lufiknak, megpróbálunk kitörni a buborékokból és az éterből visszanézni, mi az, ami elválaszt és mi az, ami megköt. Civilekkel, színészekkel, művészekkel fogunk filózni a társadalmi megosztottságról, a fake news, az Igazság és az igazságok természetéről, a kultúráról, a kultúrátlanságról és a kulturálatlanságról, na meg arról, hogy mégis miért ők és mi, a Bánkitó burokba zárt közege okoskodik (és okoskodhat) ezekről a dolgokról. Zenei téren is tovább újítunk, széthúzva és összegyurmázva ismert műfajokat kevésbé ismert műfajokkal, fejrefordítva a jól megszokott színpadkiosztást.

 

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon mindenfelé dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó buborékos habjaitól egy ugrásnyira.

 

https://bankitofesztival.hu

 

EVENT: https://facebook.com/events/1018846368285736/

 

Jegyinfó

A 4 napos BÉRLET 2019. július 10. (szerda) 16:00 órától július 14. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

A csütörtöki NAPIJEGY a 0. (szerda) napra is érvényes - 2019. július 10. 16:00 órától július 12. reggel 10:00 óráig.

A (pénteki, szombati) NAPIJEGY az adott napon reggel 8 órától másnap reggel 10 óráig érvényes.

A Sátorjegy a Bánki Táborba szól. A jegy sátorra és nem személyre szól. 1 db jegy birtokában 1 db sátrat lehet a fesztivál területére bevinni. A sátorjegy 2019. július 10. 16:00 órától július 14. reggel 10:00 óráig érvényes.

A jegyvásárlással a vásárló elfogadja a házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyek a http://bankitofesztival.hu/aszf/ címen találhatók. A jegy a helyszíni pénztánál karszalagra váltható. Belépőjegyet nem váltunk vissza. A jegyet biztonsági jelekkel látjuk el, amit a bejáratnál ellenőrzünk. Kérjük, csak a hivatalos jegyárusító helyeken vásárolj jegyeket, mert a forgalomba kerülő hamis jegyekből származó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az online vásárolt jegyeket a helyszíni pénztáraknál váltjuk be karszalagokra. A szervezők fenntartják a műsor-, és helyszínváltoztatás jogát. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk! Jó szórakozást!

 

BÁNKITÓ FESZTIVÁL NONPROFIT KFT és MAROM KLUB EGYESÜLET