B Á N K I TÓ_F E S Z T I V Á L

_2018. 07. 11-14.

 

▶️ B Á N K I T Ó_'2 8 ◀️
 

Mondtuk már, hogy szakadj ki, meg azt is, hogy mindenkinek több oldala van. Beszélgettünk már a bevándorlásról és a korrupcióról, közben és utána pedig a legmenőbb hazai és külföldi bandákra és dj-kre buliztunk. 2018-ban a Bánkitó ‘28 lesz. A tizedik évfordulónkon ugrunk 10 évet és visszamegyünk a jövőbe, hogy megpróbáljuk közösen kikutatni, mit tartogat számunkra az a bizonyos, és mégis hogyan jutunk oda együtt. Hogyan lesz a holnapból holnapután, és abból jövőre? És hogyan színezhetjük ki a jövőképünk, hogy ne csak elmúltnyolcév legyen meg a mileszmost?
 

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon mindenfelé dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó hűs habjaitól egy ugrásnyira. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás. Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Bulizz hajnalig, másnap pedig kezd újra.

http://bankitofesztival.hu

EVENT: https://www.facebook.com/events/183772122202774/

JEGYINFÓ

  • A 4 napos BÉRLET 2018. július 11. (szerda) 12:00 órától július 15. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

  • A csütörtöki NAPIJEGY a 0. (szerda) napra is érvényes - 2018. július 11. 12:00 órától július 13. reggel 10:00 óráig.

  • A (pénteki, szombati) NAPIJEGY az adott napon reggel 8 órától másnap reggel 10 óráig érvényes.

  • SÁTORJEGY birtokában a bánki Tábor területére 1 darab sátorral beléphetsz, és a Tábor területén sátrazhatsz. A jegy 1 db sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. A sátorhelyek száma korlátozott, a sátorjegyeket limitált darabszámban és csak online tudjátok megvásárolni.

  • A jegyvásárlással automatikusan elfogadod a fesztiválra vonatkozó szabályokat és előírásokat; a Házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyekkel kapcsolatban további

  • Az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratoknál / helyszíni pénztáraknál váltjuk karszalagra.

  • Már megvásárolt belépőjegyeket, sátorjegyeket visszaváltani nem tudunk.

  • A belépőjegyeket biztonsági jelekkel látjuk el, amit a helyszínen, a bejáratoknál minden esetben ellenőrzünk.

  • A műsor- és a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk, a rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.