POSTPONED! Original date: 15/08/2020

Újra kitör a Balatoni Retro Láz augusztus 14–én Siófokon, a Plázson.

 

Tudjuk a programodat augusztus 15-re! 10 órás megaparti a 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjaival a Balaton partján!

A nyár legnagyobb retro fesztiválja idén is megrendezésre kerül Siófokon, a Plázson. Közkívánatra a fellépők között köszönthetjük külföldi nagyágyút, a Sing Hallelujah előadóját, Dr Alban-t. A 90-es évek ikonikus alakja, a svéd fogorvos, élőben adja elő legnépszerűbb zenéit, melyeket tudjuk, hogy ti is imádtok! Gyertek el és kiáltsuk együtt: It’s my life! Ha ez nem lenne még elég, érkezik Siófokra a disco korszak legnépszerűbb együttese, a BoneyM, Sheyla Bonnick-kal! Ahogy eddig is, idén is profi tánckarral, egyedi tematikával és sok sok meglepetés elemmel várunk benneteket augusztus 15-én a Plázson!

 23:00 óra után afterparty 3 zenei stílussal, 3 helyszínen egészen reggelig!

 

Világsztárok a színpadon!
Dr Alban

https://www.youtube.com/watch?v=4zHm_6AQ7CY

Velünk buliznak a korszak hazai képviselői is:

Kozmix

Ámokfutók

Krisz Rudi

UFO

Náksi

DJ André

Spy the Ghost

BanDJ

 

Mindenki ott lesz, te miért maradnál ki?

Online jegyértékesítés:

 

Jegyárak:

4.999 Ft Super Early Bird

5.999 Ft Early bird

6.999 Ft Normál

VIP Silver:

Elővételes 14.999 Ft

VIP Gold:

Elővételes és a helyszínen készlet erejéig 30.000 Ft

 

A VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet!

 

Jegyértékesítés:

▲ Felelősséget csak a totaljegy.hu oldalon vagy a hivatalos partnereinktől (tixa.hu, tex.hu) vásárolt

jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

 

Korhatár a koncertekre:

▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

 

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:

Super Early bird, Early bird, Limitált elővét. Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül, és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

 

Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsed a tranzakciót.

Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.

 

Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy ELFOGYOTT, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.

 

Ez a magyarázata annak a helyzetnek, amikor két perc alatt ELFOGYOTT pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.

Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet, annak ellenére is, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!

Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a kisokost, és kérjük, hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

 

A Balatoni Retro Lázon a Total Dance Festival a fellépőket és a show-t biztosítja, minden egyéb szolgáltatás (hangosítás, vendéglátás, asztalfoglalás, illemhelyek, stb.) a Plázs Siófok hatáskörébe tartoznak! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!