Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk továbbítani a Balaton Sound 2020 esemény szervezőinek közleményét.

"Szeretnénk neked megköszönni azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk.

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Balaton Soundot nem rendezhetjük meg.

Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen 2007 óta minden évben ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy az év legütősebb bulijait hozzuk el nektek Zamárdiba. De bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja. 

Szeretnénk a türelmedet kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben fogsz tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Történetünk során ez az első olyan nyár, amikor nem fesztiválozhatunk együtt a Balaton partján. Mi már alig várjuk, hogy jövőre találkozzunk és újra együtt bulizzunk a naplementében! Köszönjük, hogy velünk vagy, mi is veled vagyunk távolról, de találkozunk 2021-ben! Addig is vigyázz magadra és egymásra!
A Balaton Sound szervezői"