BABEL JAZZ BUDAPEST - Nemzetközi Jazz Fesztivál
SUBTEXT DUO (ISR) | DOCK IN ABSOLUTE (LUX) | SHALOSH + TULA (ISR)
2019. május 27 - 29.


Három nap - három koncert a jazz nemzetközi előadóival Budapesten, a Darshan Udvarban!

➤ Május 27., hétfő - Subtext Duo (ISR)

Lírai dallamok és virtuóz jazz interakciók. Gadi Lehavi a világ egyik legkedveltebb izraeli jazz zongoristája. Együtt játszott Chick Coreával és Avishai Cohennel. Társa, Yoav Eshed gitáros a Berklee College of Music-on szerezte diplomáját és rendszeresen játszik európai és izraeli jazz fesztiválokon.
https://www.youtube.com/watch?v=uBr7uwQ2JCw

➤ Május 28., kedd - Dock In Absolute (LUX)

Egyszerre vad és kecses progresszív jazz Luxemburgból. A trió Jean-Philippe Koch zongorista kompozícióit ötvözi a jazz, a klasszikus zene és a rock különböző stílusaival. Társai David Kintziger basszusgitáros és Michel Mootz dobos. 2012 óta járják közös útjukat, egyre jobban kifejezve saját, egyedi stílusukat a jazzen belül.
https://www.youtube.com/watch?v=Fqtc1CNH4Wg

➤ Május 29., szerda - Shalosh + Tula Ben Ari (ISR)

Erős groove-ok, jazz és rock formák, lírai átvezetések, orientális zenei motívumokkal fűszerezve. Az izraeli Shalosh trió egymástól időben és stílusban is igencsak különböző zenék előtt hajt főt, a bensőséges kamarazenei hangzástól egészen a himnikus emelkedettségig jutva el.

Tula Ben Ari a Playing for Change Band - zenével a békéért program és együttes sztárja. A szépséges izraeli énekesnő a jazz, soul és a mediterrán népzene mestere. Spanyolul, héberül, latino nyelven és arabul is énekel. Magyarországon fellépett már a Babel Sound Fesztiválon és Ozorán, most pedig Budapesten a Darshan Udvarban találkozhattok vele.
https://www.youtube.com/watch?v=N8uMvr_xyo4

JEGYEK: http://bit.ly/babeljazzbudapest
Május 26-ig - online
Napijegy: 1500.-
3 napos bérlet: 3990.-

Május 27-től - online és a helyszínen
Napijegy: 2000.-
3 napos bérlet: 5000.-

*Az eseményre a belépés INGYENES a balatonboglári BABEL JAZZ - Nemzetközi Jazz Fesztivál-ra váltott 3 napos bérlettel.