Társam a párom – az üzleti és párkapcsolati sikeresség titka

 

Időpont: 2018. Február 20. Kedd, 18.15

Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 13.

 

Szerencsés ember az, aki azt csinálja, amit szeret, főleg, ha azzal csinálja, akit szeret. Valentin-nap apropóján a H13 Akadémia keretein belül újabb sikeres fiatal vállalkozókat mutatunk be Nektek, akik amellett, hogy fiatalok, sikeresek az üzleti életben, a magánéletben is egy párt alkotnak.

Barta Nikolett és Major Zoltán (Pepe) mesélnek majd Nektek közösen elért sikereikről! Niki és Pepe 5 évvel ezelőtt a KAPTÁR közösségi iroda építése közben találkoztak, majd később egy párt alkotva olyan projekteket hívtak életre, mint a Highlights of Hungary díjas, fiatalok pályaválasztását segítő „Így dolgozunk mi!” élménytábor és pályaválasztási coaching központ.

Előadásukból megismerhetjük vállalkozásuk sikerének kulcsát az ötlettől a megvalósításig. Őszintén beszélnek a közös vállalkozás nehézségeiről, és arról, hogyan lehet főállás mellett saját üzletet létrehozni.

Előadóink sokak számára ismerősek lehetnek, hiszen találkozhattunk velük a TedxYouth-on, és 2017-ben felkerültek a Forbes 30 alatti sikeres vállalkozók listájára is.

Miről fog szólni ez az est:

-          hogyan építs egy számodra fontos ügyből vállalkozást?

-          milyen nehézségeken át vezet az út egy sikeres vállalkozáshoz?

-          hátrány, vagy előny az üzleti életet keverni a magánélettel?

-          hogyan fér meg egymással a szakmai siker és egy jól működő párkapcsolat?

-          hogyan lehet egyszerre 4-5 munkahelyen is sikeresen teljesíteni?

 

Belépő: 1290 Ft

Insider belépő (korlátozott számban): 2490 Ft

/Az Insider belépőt vásárlóknak lehetősége lesz részt venni az előadás utáni szűk körű beszélgetésen az előadókkal kb. 30 percben. Az ár tartalmazza a snack-et és az üdítőt./

 

 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub… és kitárul a világ