A sikeres emberek titka - érzelmi intelligencia RÁADÁS @ Be Smart Klub

2017. május 11.

Lurdy Ház

Magyarország
1097
Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényreA sikeres emberek titka - érzelmi intelligencia RÁADÁS

Időpont: 2017. május 11. csütörtök, 18:15 
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvény Központ 6-os terem
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt.12-14.

Az előző előadásunkra rekord idő alatt elfogytak a jegyek!!! Sokan jeleztétek, hogy lemaradtatok a jegyvásárlásról, ezért szervezünk egy ráadás előadást is a témában!

Mitől függ, hogy valaki sikeres lesz-e az életben? Attól, hogy mennyire okos? Vagy attól, hogy mennyire jól képzett? Biztosan állítható, hogy ezek is számítanak, mégis nagyon sok okos, ámde sikertelen embert látunk magunk körül. Az igazán sikeres emberek titka abban rejlik, hogy használják az érzelmi intelligenciájukat. Ez a képesség- és tulajdonságegyüttes az, amitől olyan „street-smart”-ak leszünk.

Az érzelmi intelligencia mindennapjaink fontos eszköze.

Például segít nekünk megoldani a társas és érzelmi (probléma)helyzeteket. Segítségével pontosabban látjuk magunkat és másokat, és így jobban is tudjuk kezelni a felmerülő kérdéseket. Megtanulhatjuk, hogy hogyan ne legyünk kiszolgáltatva az érzelmeinknek, hanem éppen ellenkezőleg, a különböző hangulataink segítsenek bennünket a mindennapokban. De nem csak a magánéletben, hanem a munkában is hasznunkra válik, ha empatikusabbak vagyunk másokkal.

És ami a legjobb: az érzelmi intelligencia fejleszthető. Ha valaki úgy érzi, hogy valamiért nem működnek a dolgai, nem tudja jól kezelni az érzelmeit vagy a társas kapcsolatait, akkor csak elhatározás kérdése, hogy ezen változtasson.

Előadónk Dr. Séllei Beatrix pszichológus, egyetemi adjunktus előadásában gyakorlati példákon keresztül mutatja be miként fejleszthetjük EQ-nkat, ezáltal hogyan lehetünk sikeresebbek az életben. 
 

Belépő: 1490 Ft

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!
Be Smart Klub ... és kitárul a világ!

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA