Amorf Ördögök

2017-ben Magyarországon egyetlen koncertet fog adni a legendás Amorf Ördögök zenekar. Egészen pontosan 2017. augusztus 4-én a Budapest Park színpadán fog játszani a kacatpop stílus hazai megalapítója,amely a kétezres évek első felében nagy sikereket arató tagja volt a hazai fesztiváléletnek és több jelenkori magyar popzenekar ihletadójává is vált. A nyolc éves pihenő után 2015 tavaszán visszatérő, azóta csak ritkán koncertező és rendre teltházakat csináló csapathoz olyan dalok kötődnek, mint a 'Fapados űrutazás (Élja mának)', a 'Nincsen a világon (szebb, mint a cici)' és a 'Betyár a Holdon'.
A 1993-ban alakult, de valójában csak 2000-től koncertező banda 2017-ben a régi-új tagsággal tér vissza: a frontvonalban a saját zenekarával is folyamatosan előtérben lévő Péterfy Bori, dalszövegíró-frontember Tariska Szabolcs és zenei vezető-producer-zeneszerző Tövisházi Ambrus mellett a zenekar életének régi tagsága is jelen lesz a Budapest Park nagyszínpadán, mely a zenekar történetének legnagyobb szabású eseménye.

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

• 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében. (www.safeandsound.hu

• 10 éves kor alatt a belépés ingyenes!