SIEBEN?
Az Instant és Fogas Ház összefogott, hogy egyesült erővel legyőzze a vasárnap méltalan alulértékeltségét a klubéletben! Új sorozatunk, a SIEBEN alkalmával neves előadókat invitálunk az elektronikus tánczenei világból hogy támogassák bátor csatánkat a rettegett hétfő visszatartó erejével szemben! Szerencsére nem vagyunk egyedül a harcban, szövetségeseink a város legnagyobb szervező csapatai és nem félnek segítségünkre sietni! 

ALEX METRIC?
A londoni születésű Alex Metric hosszú idő után újra Magyarországon!
Alex Drury karrierje 2006-ban Adam Freeland kiadójánál indult, amely akkora lökést adott neki, hogy egészen a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadáig vitte. EDC Las Vegas, HARD, Lollapalooza stb.
Remixelte korunk legnagyobbjait, olyanokat, mint a Depeche Mode, La Roux, a Foals, Madeon vagy a Gorillaz és zenei producerként dolgozott olyan nevekkel, mint Charli XCX vagy a Scissor Sisters.
Az elmúlt években a Skrillex által fémjelzett OWSLA kiadó vette gondozásba zenéit ahol a legutóbbi válogatáslemezre – a HOWSLA névre hallgató összeállításra - is felkerült egy friss Alex Metric zene, a „Freeek”.

belépő: 
elővét: 800FT 
helyszín: 1000FT