Nem mindig hozunk helyes döntéseket és nem mindig nyújtjuk a legjobb formánkat. Talán elrontjuk még párszor, mire megértjük, hogy a kudarc nem a siker ellentéte, sokkal inkább a siker része!

Gondolkodtál már azon, hogy kinek és miért akarsz valójában megfelelni? 
A legtöbbünknek nem kell már bemutatni a kudarcok által megtapasztalt nehéz és fájdalmas érzéseket. Éreztünk már csalódottságot, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, vagy épp egyáltalán nem is sikerült. A kudarc által megélt szomorúság elvehette a kedvünket attól, hogy újra megpróbáljuk elérni a célunkat. De valójában mi a kudarc, ha nem lehetőség arra, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból? Egy tükör, amiben megláthatjuk, miben kell még fejlődnünk. Ha hiszünk magunkban és a célunkban, hinnünk kell abban is, hogy az oda vezető út segít azzá az emberré válni, akik egy nap lenni szeretnénk. 

S. Tóth Márta life és business coach, NLP tréner megmutatja, hogyan lehetséges egy más, új nézőpontból tekinteni a kudarcokra, valamint hasznos eszközökkel és praktikákkal szolgál, így a 2018-as évet a kudarcok által biztosított tanulságok levonásával, ezáltal egy optimistább, pozitívabb életszemlélettel élhetjük meg. 

Interaktív előadásunkon többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

- Mi számít kudarcnak?
- Mit kezdjünk a kudarc-érzéssel?
- Hogyan tanuljuk meg az élet leckéit?
- Hogyan építsük be a jövőnkbe ezeket?
- Hogyan lehet talpra állni egy kudarcélmény után? 

A részvétel díja: 1.900 Ft / fő 

A férőhelyek száma korlátozott. (maximum 30 fő)
A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 

www.coaching-nlp.hu  | www.coaching-nlp.hu/s-toth-marta 

A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.