Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

A NŐ útja / az EMBER útja születéstől a halálig - szerepek és szerelmek – életek és minták

A fent írt szópárok felölelik egész életünket. Hatalmas téma, mi annyit és azt vesszük ki ebből a gazdag repertoárból, ami ebben a rövidke időben is adhat, hozhat felismeréseket, megvilágíthat egy-egy részletet. a kurzust négyszer másfél órában az alábbi négy pillér köré építem a következő fókuszokkal:

BELSŐ ŐSEIM – ami megerősített,

BELSŐ JELENEM – mai világom

BELSŐ CSILLAGOM – álmaim, vágyaim

A VILÁG ÉS ÉN – hogy hatok? mi inspirál? hogy tanulhatok másoktól?

Ezeken az alkalmakon (és az alkalmak között is) elmélyülhetsz magadban, mert elemezheted saját életed egy-egy mozzanatát, másfajta gondolkodási keretekben álmodhatsz, tervezhetsz mindezekhez alkothatsz: festhetsz, rajzolhatsz, varrhatsz, írhatsz verset, novellát, zenélhetsz… A virtuális találkozásokon részt vehetsz hasznos kiscsoportos beszélgetéseken, ahol megoszthatod saját történeteidet és meghallgathatod másokét visszajelzéseket kaphatsz másoktól találhatsz megoldásokat arra, amiben változtatni akarsz mások történeteiből is tanulhatsz

A workshop időpontjai:

június 16. 16.30-18.00

június 23. 16.30-18.00

június 30. 16.30-18.00

július 9. 16.30-18.00

Mit ad ez neked?

Időt magadtól magadnak magadra megerősödést magadban más, új szempontokat belekezdhetsz azoknak a számodra is kérdéses mozzanatoknak a rendezésébe, amit már egy ideje lehet, hogy halogatsz egyfajta „leltárt”.Ha mindez vonzó számodra és kíváncsivá tesz, szeretettel várlak a NŐ ÚTJA kurzuson!

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 4 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 24 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Legyél bárhol, csatlakozz hozzánk élőben, online!

Formáljuk együtt a Kört!