Dr. Fodor Kinga állatorvos, habilitált egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója. Szakterülete a takarmányozástan, a kisállatdietetika és a szakmai állatvédelem.

Ellátja több állatmenhely, állatkereskedés, állattenyészet és állatház állategészségügyi szakmai felügyeletét is egyben.

Rendszeresen tart továbbképző előadásokat a hazai társegyetemeken, továbbá a Magyar Állatorvosi Kamara, és a Magyar Orvosi Kamara rendezvényein. Az állatorvosi asszisztensképzés vezető oktatója. Az Állatorvostudományi Egyetemen az „állatvédelem” című tantárgy kidolgozója és tantárgyfelelőse.

Eddigi publikációs tevékenységét 3 könyv, 3 könyvfejezet, 1 egyetemi jegyzet, több mint 100 állatorvosi szakcikk, és körülbelül 200-250 állattartóknak megírt ismeretterjesztő cikk jellemzi. TV- és rádióműsorok, valamint állatos rendezvények rendszeresen meghívott előadója, szakértője. Állatvédelemmel, állattartással, állatbántalmazással kapcsolatos bírósági ügyekben rendszeresen felkért eseti igazságügyi szakértő.

 

2018-ban a Magyar Állatorvosi Kamara az év állatvédő állatorvos kitüntetésben részesítette.

2021. május 26. 18:00 (egy korábbi a 2017. május 27-ei előadás felvétele)

4 napig visszanézhető

Helyszín: Webes előadás (a közvetítés linkjét a jegyvásárláskor a TIXA-tól kapott e-mailben találod és a csatlakozáshoz szükséges egyedi jelszavadat az előadás előtt küldjük ki. Regisztrálj kérlek az előadás oldalán mielőbb!)

 

A témához kapcsolódó kérdéseket előadónk az info@felnottkepzes24.hu címen várja!

Ezen az estén előadónk, Dr. Fodor Kinga előadásában többek között az alábbi témák kerülnek elő:

-              Múlt, jelen és jövő az állattartásban

-              Az állattartás célja

-              Az állattartás következményei

-              Ismerd meg magad!

-              Mit árul el a kiválasztott faj (fajta) a gazdiról?

-              Gazdi és kedvenc kapcsolata

 

 A téma iránt érdeklődőknek, ajánljuk a korábbi egész napos továbbképzésünk teljes anyagának utólagos megtekintését.

Regisztráció itt: https://felnottkepzes24.hu/jelentkezes/tematikus-szakmai-tovabbkepzes-asszisztenseknek-allatorvosoknak-es-erdeklodoknek

A TÁMOGATÓI jegyvásárlásával nettó 1000 Ft-ot a Felelős Kisállattartásért Alapítvány számára utalunk át. https://feleloskisallattartas.hu/