Egy házasság lezárása mindig nagyon nehéz folyamat. Főleg akkor, hogyha gyermekek is vannak. Bizonyos esetekben azonban ez a legjobb megoldás. Hogyha a válás mellett döntünk, akkor azonban nem árt rá alaposan felkészülnünk lelki és jogi aspektusból is, mert bizony életünk egyik legmeghatározóbb döntését hozzuk meg.

A Jog és Pszichológia ezen egyedülálló rendezvényén az ország kiemelkedő szaktekintélyeivel komplex pszichológiai és jogi aspektusból is körbejárjuk a válás témakörét.

Az előadás első részében az érdeklődők az ország egyik legelismertebb és legnépszerűbb családterapeutájától, Kozma-Vízkeleti Dánieltől, többek között arra kaphatnak majd választ, hogy hogyan bomlik le egy család, ha a szülők elválnak? Hogyan érinti ez a gyermekek és a szülők további életét. Milyen lélektani folyamatokon mennek keresztül a család tagjai? Választ kaphatunk továbbá arra is, hogy mit tehetünk válás előtt, alatt és után, hogy minél inkább megőrizzük saját, valamint gyermekeink lelki egészségét.

A rendezvény második részében pedig az ország egyik legnagyobb családjogi szaktekintélye, a Kúria (volt Legfelsőbb Bíróság) bírója, Kövesné dr. Kósa Zsuzsanna, többek között olyan hasznos információkat fog megosztani a jelenlévőkkel, mint hogy milyen jogi procedúra vár a válótársakra? Szülői megállapodás hiányában mi alapján mérlegeli a bíró, hogy kinél helyezze el a gyereket? Vagy azt, hogy ki mennyi gyermektartásdíjat fizessen?

Early bird jegyek: 2000 Ft
Normál jegyek: 2500 Ft

Kapunyitás: 18:00-kor


//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.//