A nagy sportvita 2.0 – Zsurnaliszta különkiadás!

 

Ezúttal két olyan újságírót és sportrajongót hozunk el nektek, akik nem rejtik véka alá a véleményüket! Szöllősi György a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöke és Egri Viktor sportújságíró, sportriporter találkozik majd következő eseményünkön. Kettejük vitája azért is lehet érdekes, mert egy évvel ezelőtt Egri Viktor kritikus hangvételű nyílt levélben fordult Szöllősi Györgyhöz, Hrutka János és Lukács Viktor sportkommentátorok menesztése miatt.

 

2018-ban indult útjára a Transzparens Újságírásért Alapítvány, melynek célja, hogy felépítse Magyarországon a médiatudatosság kultúráját. Cikkeken, klubbeszélgetéseken és valódi vitákon keresztül hozzuk közelebb hozzád az újságírás világát és a benne szereplő meghatározó személyeket, az újságírókat.

 

A MagNet Közösségi Házzal együtt létrehoztuk a Zsurnaliszta Vitaest sorozatot, amely keretein belül a közéleti újságírók véleménye végre érdemben megütközhet és kialakulhat egy párbeszéd a különböző oldalak között. A vitapartnerek a magyar közélet és média legfontosabb, legaktuálisabb kérdéseiről folytatnak majd párbeszédet, az esemény során pedig a közönség tagjai is feltehetik kérdéseiket a vendégek számára.

 

Gyertek el és szemléljétek meg a magyar közélet egyik veszélyeztetett állatfaját, a valódi vitát! Tudjatok meg még többet a hazai sajtó aktualitásairól! Tegyetek velünk közösen egy lépést a vitakultúra és a médiatudatosság fejlesztéséért!

 

 

Időpont: 2022. június 26. 18:00