ZABOLÁTLAN LOVAIM

Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell estje

 

Kollár-Klemencz László énekes-rendező-író, a népszerű Budapest Bár zenekar alapítójával, Farkas Róbert hegedűművésszel, valamint Dargay Marcell zeneszerzővel mutat be egy különleges, művészi ötletekkel teli zenei kísérletet.

A Zabolátlan lovaim című produkcióban különleges hangulatvilágú köntösbe öltöztetnek emblematikus magyar és külföldi dalokat, köztük Kollár-Klemencz saját dalait is. Gyönyörű, szenvedéllyel és líraisággal telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalokat válogattak egy csokorba erre az alkalomra.

Klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúrából ehhez a hangulathoz illő dalokból áll a repertoár. A teljesség igénye nélkül a következő előadók dalaiból hallhatunk válogatást: Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte, Marlene Dietrich.

A műsor különlegessége, hogy szinte minden dalnak új magyar fordítást adtak, amelyeket Grecsó Krisztián, Máthé Zsolt és Kollár-Klemencz László írtak kifejezetten erre a válogatásra, így nagyon izgalmas és egyedülálló anyag jött létre.

A műsorban Farkas Róbert több hangszert is megszólaltat, hegedűn, brácsán, harmonikán, buzukin és gitáron is játszik, Dargay Marcell pedig zongorázik.