Waldorfeszt Nap - Éj 

Az idei év kaotikussága megforgatta az életünket. Számunkra a közösség ereje a legfontosabb, így döntésünk alapján egy szerényebb, szűkebb, rövidebb szeptemberi összejövetelt szervezünk, amiben ott lesz már az ősz íze, a tűz melege és sok sok gondolat, tapasztalatcsere arról, amit átéltünk és arról, min kéne változtatni és ezt hogyan tudjuk elérni.

Azt a sok csodát, amivel készültünk, átmentjük 2021-re, mert akkor reményeink szerint közösen "beindítjuk a nyarat"!

Idén „zárni fogjuk a nyarat”, Szentendre fölött, Dömörkapunál az erdőben!

Programok és részletek hamarosan itt:

www.waldorfeszt.hu

www.facebook.com/waldorfeszt

https://www.instagram.com/waldorfeszt/

Elérhetőségek

E-mail: info@waldorfeszt.hu

Telefon: Varga Balázs: +36 30 66 55 944

 

Házirend 

A jegy megvásárlásával elfogadod a rendezvény házirendjét, amelyet minden résztvevő köteles betartani! 

Házirendet az alábbi linken éred el: Waldorfeszt Nap - Éj házirend 

 

Jegyinformációk


Sátorhelyek 
A terület limitáltan alkalmas sátrazásra, ezért 100 db sátorjegyet tudunk eladni a bérletek mellé! 
Amennyiben tudunk még területet megtisztítani, úgy engedünk még sátorjegyet, de egyelőre így számolunk! 

Kedvezmény 
A rendezvény 6 éves kor alatt ingyenesen látogatható! 

Bérlet 
Ez a fajta bérlet háromnapos részvételre jogosít, de nem tartalmaz szállást! Amennyiben sátraznál a “Bérlet & Sátorjegy” jegyfajtát ajánljuk!


Waldorfeszt Nap - Éj & Waldorfeszt 2021 
A 2021-es Waldorfesztre és az idei Nap-Éj eseményeinkre egyben is vásárolhatsz bérletet, ezzel a biztosabb működésünket támogatva!


Napijegyek 
Napijegyek minden nap 10:00-tól érvényesek 24 óráig, tehát következő nap 10:00-ig! 

 Waldorfesztről

A Waldorfeszt az a hétszáz fős kisfesztivál, ahol a vendégek, zenészek, programosok, szervezők együtt, felszabadultan, kötelékek nélkül hoznak létre varázslatos és békés hangulatot a Dunakanyarban. Az erdő öleli a Waldorfesztet már négy éve, ugyanis 2016-ban költöztettük a rendezvényt Zebegénybe, a Szőnyi Táborba. 
Az idei évben nem nyit ki a Tábor, így a Nap - Éj eseményt Szentendre fölé, Dömörkapura a Rengeteg büféhez szervezzük, az erdőbe!

A Waldorfeszt egy alulról szerveződő, többnapos szabadtéri fesztivál, amely mindenki számára látogatható esemény. A fesztivált önkéntesen, a tanulmányaink és a munka mellett szabadidőnkben szervezünk. Az alulról szerveződésünkből adódik, hogy alacsony költségvetésünk van, így évről-évre próbáljuk megteremteni a szükséges anyagi hátteret, ami nem egyszerű feladat, de mi keressük a határainkat.
 

Célunk egy olyan kulturális tér teremtése, ahol bemutatkozhatnak fiatal művészek, civil szervezetek, ahol eszmét cserélhet bárki, mindezt szabadon, nyugodtan, egy békés környezetben.

Fesztiválunk programjának magját civil, kézműves, zenei, irodalmi, színházi és egyéb alkotói közösségek, művészek alkotják. Arra törekszünk, hogy segítsünk, ismeretet terjesszünk, kapcsolódjunk a természethez, és védjük a környezetet a szórakozás, táncolás megélése mellett.
 

Mindezek mellett fontos a kérdés: miért vagyunk mi Waldorfeszt? Mert olyan teret hozunk létre, ahol összekapcsolódik a Waldorf és sok hasonló, vagy akár több különböző érték, amelyek jelen vannak a világban, csak esetleg más alapelvekkel léteznek. Művészek, művészetek, alkotók, gondolkodók, zenészek, tanulók, felnőttek, családok találkozási pontja ez. Igyekszünk példát mutatni, hogy a világ tud úgy is működni, hogy sokféle gondolkodásmód és értékteremtés zajlik benne.

 Tartsatok velünk!