Újra színpadunkon az ország egyetlen „blues-showja”, amely pontosan két évtizede töretlen népszerűséggel show-zza be az igényes színpadokat. A tíztagú együttes repertoárján a nagysikerű, legendás BLUES BROTHERS című film betétdalain kívül sok hasonló hangulatú dal is megtalálható a blues-, a funky- és a soul világából. Nem csalás, nem ámítás: bluesmuzsika, ritmus és tonika, tánc, kitűnő hangulat!

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Kedves Közönség!

Ezúton értesítünk Benneteket, hogy a Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása).

Továbbá ugyanez a rendelet előírja a szórakozóhelyek nyitva tartásának szabályozását (23.00 órakor zárnunk kell), pontosan ezen okból kifolyólag a koncert kezdésének időpontját 20.30 helyett 20.00 órára hozzuk előbbre!

Kérjük megértéseteket és együttműködésüket, köszönjük!

Muzikum Klub