Neked is vannak 2020-ra világmegváltó terveid, gondosan papírra vetve, hozzá alaposan átgondolt projektekkel, feladatokkal? Vagy még azt sem tudod mihez kezdj és merre indulj?
Egy biztos: terv ide vagy oda, mit sem ér az egész megvalósítás nélkül, ezért a 2020-as év első freelancer meetupját a megvalósítási praktikáknak szenteljük. A hatékonyság és megvalósítás terén nagy tapasztalattal rendelkező előadóinkkal arról beszélgetünk, hogy miként tudunk új szokásokat meggyökereztetni és hogyan tudunk már az év első napjától a célok felé vezető úton haladni.

TERVEZETT PROGRAM:

18:00 - 18:18 ÉRKEZÉS

18:18 - 19:30 BESZÉLGETÉS AZ ELŐADÓKKAL

19:30 - Q&A, KÖNYVSORSOLÁS és NETWORKING

A meetupon való részvétel díja elővételben 2500 Ft, amivel te is hozzájárulsz a hazai freelancer közösség építéséhez, az értékes kapcsolatok születéséhez és a havi meetupok szervezéséhez. Jegyvásárlás linkje:

ELŐADÓK:

FILEP SZILVIA
Marketing és kommunikációs szakember, a Freelancer Festival és a Freelancerblog alapítója.
Dolgozott állami cégnél, KKV szektorban és multinál is. Ma itthon a szabadúszás egyik emblematikus figurája. Több, mint 6 éve aktívan támogatja a hazai freelancer közösség- és kapcsolatépítést, tudásmegosztást. A legnagyobb globális online munka oldal, az Upwork egykori trénere, a Freelancerblog és a Freelancer Festival alapítója, a helyfüggetlen életmód híveinek szóló Freedom X eseménysorozat 2017-es budapesti és 2018-as spanyolországi állomásának projekt vezetője. Tervezési nagymester, a laptopján ott sorakoznak a részletes projekttáblák, amik aztán szinte kivétel nélkül, előbb-utóbb mind életre kelnek.

TÓTH ÁDÁM
Vállalkozó, a Konverted.io alapító-tulajdonosa.
Azért lett vállalkozó, hogy érezze, van értelme annak, amit csinál, hogy megvalósíthassa a saját ötleteit, hogy szabad legyen. Ehhez képest az első év végére a saját vállalkozásának rabszolgájává vált. Az összes lehetséges hibát elkövette, majd ezekből okulva épített fel egy jól működő, mindössze napi 2-3 óra munkát igénylő vállalkozási modellt, amivel azóta már több sikeres mikrobizniszt létrehozott. Konverted.io nevű ügynöksége kimagasló konverziójú weboldalakat épít. A hatékony tervezési és megvalósítási módszereknek köszönhetően gyorsan és alaposan dolgoznak számos különböző ügyfélnek, eddig több mint 20 iparágban emelték a konverziós számokat.

C. SZABÓ HELGA
Tervezési szakértő és productivity tanácsadó.
Több, mint 15 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel, és közel 10 éve tervezéssel, illetve időmenedzsmenttel. Szabadúszó, tervezéssel foglalkozó szakemberként segíti a cégeket az stratégiai tervezésük során, illetve saját kreatív tervezőivel a mikro és egyéni vállalkozókat támogatja ezen a területen. Ha éppen nem időmenedzsment workshopot tart, vagy üzleti coachingot, akkor a NewRoof design enteriőr tervezőjeként tartja egyensúlyban a kreatív energiáit. https://timehack.hu/

Az est házigazdája Majsai Richárd, a freelancerblog.hu szerzője és social media managere. 

A meetupon elhangzottakból ezúttal is cikk készül, amit a https://freelancerblog.hu-n tudtok majd elolvasni.

-----------------------------

Vállalkozó vagy, freelancer, vagy épp a váltásra készülsz? Fejben megvan a fő csapásirány 2020-ra, vagy már el is készültél az éves terved vázlatával, nagyjából körvonalazódott, hogy mi a víziód és a főbb céljaid? Akkor épp téged keresünk!

Január 22-én egy 4 órás workshop keretében a Timehack egyedülálló, vállalkozóknak kifejlesztett kreatív tervezőjét felhasználva segítünk a terveid tökéletesítésében. Ráadásként a Freelancerblog csapata is ezen az eseményen finomhangolja az éves terveit, így ez egy kiváló lehetőség lehet arra is, hogy összehangoljuk a hazai szabadúszó közösséggel kapcsolatos elképzeléseinket! :)

Részletek: https://www.facebook.com/events/2401676243406773/

-----------------------------

ADATKEZELÉS | A jegyvásárlással hozzájárulok, hogy adataimat a Szervező kezelje. Adatkezelési szabályzat: https://freelancerblog.hu/wp-content/uploads/2019/10/ADATKEZELESI_TAJEKOZTATO.pdf

FOTÓ- ÉS VIDEÓFELVÉTEL | A jegyvásárlással hozzájárulok ahhoz, hogy rólam és esetleges kísérőmről fotó és/vagy videófelvétel készüljön és azokat a Szervező az adatkezelési szabályzatban részletezett módon felhasználja.

KIJELENTEM, hogy a jegyvásárlással a fenti adatvédelmi rendelkezéseket megismertem és azokat elfogadom.