*A helyi bérlet váltására csak a Tiszafüredi lakosok jogosultak. A jogosultságot a bejáratnál igazolni kell.

Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a III. TÓMÉK / Tisza-tavi Napok  esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.08.17-20.

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb június 21-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


TÓMÉK – tó, móka, élmény, kaland.

*A helyi bérlet váltására csak a Tiszafüredi lakosok jogosultak. A jogosultságot a bejáratnál igazolni kell.

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 2020-ban 3. alkalommal rendezi meg a TÓMÉK / Tisza-tavi Napok fesztivált.

Rendezvényünk célja, hogy változatos programok felvonultatásával minőségi szórakozási lehetőséget biztosítson vendégeinknek, melyhez a Tisza-tó nyújt felejthetetlen természeti hátteret!

Tarts velünk és fedezd fel a tó és térsége természeti és kulturális értékeit! Ismerkedj meg őshonos háziállatainkkal, nézd meg a legmodernebb mezőgazdasági gépeket, kóstold meg helyi termékeinket, vásárolj a térség kézműveseitől! Napközben barangold be a Tisza-tó vadregényes csatornáit és nádasait, ismerkedj változatos élővilágával, este pedig pörögj a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli zenekarainak koncertjén!

Pezsdítsük fel együtt a Tisza-tavat!

POSTPONED! Original date: 24/05/2020