A TED hivatalos engedélyével rendezzük meg a TEDxLibertyBridgeWomen egész napos konferenciát. Idén 22 hazai előadó lép a kerek piros szőnyegre a TEDx-színpadon, nők és férfiak egyaránt. Bátor és briliáns előadásaik teszik az eseményt örömteli, gondolkodó, okos, sokrétű és dinamikus ünneppé. Tartsatok velünk!

A helyszínen 350 néző élőben lehet részese a TED-élmény elsöprő erejének, amint az előadók bemutatják gondolataikat és produkcióikat.

A szünetekben az ételek és italok mellett inspiráló beszélgetések és közösségi élmények várják a résztvevőket. Visszavárjuk a közönség soraiba korábbi előadóinkat is.

A magyar előadások előtt a TEDWomen globális eseményről, a kaliforniai Palm Springsből közvetítünk egy szekciót angol nyelven. 

A részletes programot e-mailben küldjük el azon jegyvásárlóinknak, akik ehhez hozzájárulnak a jegyvásárláskor.

A jegyár tartalmazza az étel- és italfogyasztást egész nap (ebédszünet, két kávészünet, borkóstoló), továbbá az exkluzív résztvevői ajándékcsomagot.

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő a jegyvásárlással hozzájárul, hogy a róla készült felvételeket a szervező LibertyBridge Nonprofit Kft. és a TED szabadon felhasználja.

További információ a rendezvényről: http://tedxlibertybridgewomen.com/