A TED hivatalos engedélyével rendezzük meg a TEDxLibertyBridgeWomen konferenciát. A Katona József Színházban 300 néző élőben lehet részese a TED-élmény elsöprő erejének. A szünetekben az ételek és italok mellett inspiráló beszélgetések és közösségi élmények várják a résztvevőket. Visszavárjuk a közönség soraiba korábbi előadóinkat is. A helyszínen a legnagyobb gondossággal járunk el, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát járványügyi szempontból.

Idén ismét a világ bármely pontjáról élőben követhetik az előadásokat az online élményjegyet vásárló nézőink, akiknek a szünetekben interaktív programokat kínálunk korábbi előadóink vezetésével.

Aki lép, aki nem

A TEDxLibertyBridgeWomen eseménye idén, 2021-ben is a jelenre reflektál. Előadóink olyan művészek, tudósok, ismert emberek, civilek, gondolkodók, példaképek, akik ugyanabban a kiszámíthatatlanságban élnek, mint mi mindannyian. A kérdés nem is az, hogy mennyire ingoványos most a talaj a lábunk alatt, hanem hogy ki-ki milyen megoldást választ, hogyan éli meg ezt a változékony és sokszor tétova időszakot.

December 2-án csatlakozz hozzánk személyesen vagy online, és derítsük ki együtt, hogyan tovább!

 

Velünk tartasz?

A részletes programot e-mailben küldjük el jegyvásárlóinknak.

Az előadók listája folyamatosan frissül: http://tedxlibertybridgewomen.com/

Színházi élményjegy*:29.900 Ft (23.615 Ft + ÁFA)

Tartalma:

 • Személyes részvétel a konferencián

 • Étel- és italfogyasztás a kávészünetben és az ebédszünetben

 • Prémium ajándékcsomag

 • Személyes élményprogramok a szünetekben

 • Borkóstoló

Aktuális információ a személyes részvételt illetően: Mivel számunkra is fontos a biztonság, követjük hatályos jogszabályokat a konferenciákra vonatkozóan. Ezek értelmében a résztvevőknek az eseményen a belépésnél be kell mutatniuk az érvényes védettségi igazolványt és az ahhoz tartozó személyazonosító igazolványt a szervezőknek.

Online élményjegy: 14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)

Tartalma:

 • Egész napos online közvetítés az eseményről

 • Interaktív online élményprogramok a szünetekben a TEDxLibertyBridgeWomen korábbi előadóival

 • Standard ajándékcsomag belföldi címre kézbesítve**

 

Mecénás tagság: 75.000 Ft (59.055 + ÁFA) / év

Tartalma:

 • 1 db Színházi élményjegy*, valamint elővásárlási jog a továbbiakra

 • Liberty Café tagság: zártkörű szalonesemények a TEDxLibertyBridgeWomen előadóival

 • Exkluzív konferenciacsomag egyedi ajándékokkal

 • Bemutatkozási lehetőség a TEDxLibertyBridgeWomen közösségének

 • További info a mecénás programról: www.tedxlibertybridgewomen.com/mecenas

*A hatályos járványügyi helyzethez igazodunk: amennyiben az aktuális rendelkezések nem teszik lehetővé a személyes részvételt, a Színházi élményjegyet automatikusan becseréljük 2 db Online élményjegyre. Erről a megadott e-mail címen értesítjük jegyvásárlóinkat. Amennyiben a jogszabályok szerint korlátozások mellett rendezhető meg az esemény (pl. érvényes védettségi igazolvány megléte szükséges), és ez érinti a megvásárolt jegyet, vagy a jegyvásárló egyéb akadály miatt (pl. karantén, betegség, munkahelyi korlátozások) nem tud részt venni személyesen az eseményen, úgy a jegyet Online élményjegyre cseréljük. A jegymódosítási igényt a tedxlibertybridgewomen@gmail.com címen kérjük jelezni. Ebben az esetben 1 db Színházi élményjegyet 2 db Online élményjegyre legkésőbb a rendezvény előtt 72 órával van lehetőség cserélni. Ezt követően 1 db Színházi élményjegy 1 db Online élményjegyre cserélhető.

**2021.11.25-ig vásárolt jegyek esetén tudjuk garantálni az ajándékcsomag kézbesítését a rendezvény előtt.

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül. A résztvevő a jegyvásárlással hozzájárul, hogy a róla készült felvételeket a szervező LibertyBridge Nonprofit Kft. és a TED szabadon felhasználja.

 

További információ a rendezvényről: http://tedxlibertybridgewomen.com/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/369922301189045