According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

THE BLUEBAY FOXES I MEG EGY CUKORKA
• 2020. február 8., szombat
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

EUROSONIC 2020 AFTER!
A rókák az év elején Hollandia egyik legtávolabbi szegletébe repülnek, hogy megmutassák magukat európa legnevesebb showcase fesztiválján. A hazatérést egyből egy fergeteges estével ünneplik, ráadásul jó barátaik, a Meg Egy Cukorka társaságában.

The Bluebay Foxes
A 2015-ben alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallamos refrének jellemzik.
Megjártak már jó pár klubkoncertet, ott voltak szinte az összes hazai nagyobb fesztiválon, de játszottak már a környező országok színpadain is. A számos single, EP, livesession mellett 2018-ban megjelent első nagylemezük is. Májusban bejutottak a Nagyszínpad tehetségmutató döntős 3 zenekara közé, végigzenélték a teljes fesztiválzezont, majd a Budapest Park színpadán zárták a nyarat több ezer ember előtt. Idén ott lehetnek a holland Eurosonic fesztiválon is, hogy európa szinten is térképre helyezzék a zenekart.
Addig azonban még új anyaggal jelentkeznek, érkezik az új dal, klippel. ;)
www.youtube.com/thebluebayfoxes
www.instagram.com/thebluebayfoxes
https://sptfy.com/thebluebayfoxes

Meg Egy Cukorka
Magasan szálló, széleken táncoló beatrock, koszos eleganciával, érzékeny lélekkel és a rock'n'roll hőskorához méltó momentumokkal.

A Meg Egy Cukorka még csak három éve koptatja a színpadok deszkáit, de már bebizonyosodni látszik, hogy a magyar dalszövegek és a gitárzene korszakának messze sincs még vége. Bár az alulról építkezésben, a függetlenségben és a kompromisszummentes alkotásban hisznek, mégis populárisnak tekinthető zenéjük, hiszen a koncertközönség pillanatok alatt szereti meg őket őszinte dalszövegeik és kifogyhatatlan energiájú kisugárzásuk miatt.
www.youtube.com/megegycukorka
www.instagram.com/megegycukorka
www.megegycukorka.hu

BELÉPŐ: Hamarosan!

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.