Különleges hangulatú szobakoncertre várjuk az érdeklődőket: Bálint Györgyi a Budapest Hangterápia központ vezetője, hazánk egyik legismertebb hangterapeuta trénere, számos szakirodalom szerzője. Olyan hangszereket lehet hallani a szobakoncerten, amelyekkel nemcsak Kecskeméten, de még Magyarországon sem igazán találkozhatott a közönség.. 

A kristályhárfa a legtisztább kvarckristályból készült, roppant nagy energiájú, nemes hangszer. Az üveg hangszer teljesen átlátszó, szinte észre sem lehet venni szemmel, de füllel, szívvel annál inkább. Varázslatos hangja betölti a teret, átmegy a szöveteken, végig az idegpályákon.
A fellépés során egy másik hangszer, egy több mint egy méteres gong is meg fog szólalni, melynek rezgéseit minden érzékszervvel megtapasztalhatjuk.

Egy koncert, ahol nincsenek dallamok, nincsenek ritmusok, nincsenek klasszikus értelemben vett hangszerek sem, csak a mindent átjáró hangok és magához ölelő, majd felemelő harmónia.

Az egyórás előadás során a hallgatók rendhagyó környezetben, babzsákokon, párnákon, szőnyegen elkényelmesedve ihatják magukba a szebbnél-szebb hangokat. A koncertet előtt és után indiai teakülönlegességet kóstolhatnak a hangszerek birodalmában. 
Cipőmentes koncert.

Belépő:
Elővétel: 1000 Ft
Helyszínen: 1200 Ft

Korlátozott férőhely!!!