Szeged ● A változás pszichológiája

Időpont: 2019. November 19. Kedd, 18.30-20.00
Helyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged terem
Cím: 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2. 

A változás a legtöbb emberben szorongást, félelmet vált ki. Azt gondoljuk, hogy jobb a megszokott dolgokhoz ragaszkodni, mintsem belevágni valami újba, és kockázatot vállalni. Ez érvényes lehet a mindennapi rutinunk megváltoztatására, egy rossz kapcsolatból való kilépésre, vagy akár egy új munkahely keresésére is; de vajon miért állunk ellen a változásoknak?

„Csak a változás állandó”- tartja a mondás. Ami nem újul meg, az romlani kezd, tehát idővel muszáj változtatni, továbblépni megújulni. De hogyan lehet mindezt jól csinálni?

Előadónk, Dr. Séllei Beatrix pszichológus, egyetemi adjunktus előadásában többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

-  Mit veszítünk, ha a változástól való félelem irányít bennünket?

- Hogyan lehet ezeket a belső akadályokat legyőzni, és azt az energiát, amit a változásoknak való ellenállásra fordítunk, hogyan lehet átkeretezni, és arra használni, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki a változásokból?

- Hogyan zajlik egy változás?

-  A változások-változtatások során mik azok a buktatók, amikre érdemes odafigyelni?

- Melyek azok a tényezők, amelyek a sikeres változáshoz szükségesek úgy a magánéletünkben, mint a munkában?

- Ha kedvet kaptunk változtatni valamin, hogyan kezdjünk bele?

- Hogyan vonhatunk be másokat a változásokba? 

Belépő: 1990 Ft
Helyszíni belépő (a szabad jegyek függvényében): 2500 Ft 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!