IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.03.24.

Kedves Jegyvásárlónk!
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Híres pszichokísérletek, amik megváltoztatták a világot / Be Smart Klub @ Szeged későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.06.08.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb április 24-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


Szeged ● Híres pszichokísérletek, amik megváltoztatták a világot

Időpont: 2020. június 8., 18.30-20.00
Helyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged terem
Cím: 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2. 

A kísérletek történetét ugyanolyan régről kell datálnunk, mint az emberiség történetét: kísérletező kedvünk már ősemberkorunkban is fellángolt, elég csak a tűz felfedezésére gondolnunk. Az ember a saját viselkedésének megértésére való türelmetlen igyekezetében számtalan érdekes –az átlagembernek néha meglehetősen bizarr- pszichológiai kísérletet végzett el az idők során. Elég csak a Zimbardo-féle börtönkísérletre gondolni.

A pszichológusok tehát már régóta keresnek válaszokat arra, hogyan érzékeljük a minket körülvevő világot és mi az, ami a viselkedésünket motiválja, azaz miért cselekszünk úgy, ahogy tesszük. Szerencsére egyre több rejtélyre sikerült már fényt deríteniük. 

Előadónk, Séllei Beatrix pszichológus, egyetemi adjunktus előadásában olyan pszichológiai kísérleteket mutat be, melyek meglepő eredményeket hoztak, és az emberi viselkedés olyan aspektusaira világítottak rá, mely megváltoztatta, hogyan gondolunk önmagunkra.

Belépő: 2190 Ft 

Helyszínen (a szabad helyek függvényében): 2500 Ft

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!