Sezlony 

Egy kedves zenész barátunk mondta, hogy a Sezlony olyan a színpadon, mint egy bolondos család egy vasárnapi ebéden. Mindig újabb arcok bukkannak elő, nagy a hangzavar, vannak feszültséggel teli és felszabadult pillanatok, meg néha talán egy kis szomorkodás, de a végén azt érzed, hogy ezt kár lett volna kihagyni.

2023 elején jelent meg második albumunk Szívszakszervezet címmel, amit most fogunk először egyben eljátszani élőben! Ahogy az a koncertjeinken is lenni szokott, a lemezen rengeteg hangulatot, gondolatot és zenei műfajt kevertünk össze, masszív energiákkal fűszerezve! Most egy hatalmas táncra hívunk titeket, hogy ezekkel együtt mi is összekeveredjünk. A friss dalok mellett régi számok és egészen váratlan vendégek is fel fognak bukkanni a koncerten, amit már elképesztően izgatottan várunk! 

Spotify: https://open.spotify.com/album/165ZL1b1VOMkygOq4BHH9R...

YouTube: https://youtube.com/playlist...

 

 Görbe Bögre 

A Görbe Bögre egy budapesti alternatív, progresszív és pszichedelikus elemekkel megfűszerezett rockegyüttes. Célunk, hogy a közönség is legalább olyan jól érezze magát, mint a zenekar.

Költőies szövegeink és változatos zenei világunk hivatott előidézni a budapesti under- és upperground érzelmi hullámvasútjának nyikorgó állomásait.

YouTube: https://youtu.be/dt7UUCtpeCA

 

 Csekefeszt 

A pandémia utáni nyáron, fesztiválok és bulik hiányában 10 fős társaságunk egy hatalmas házibulira vágyott. Ugyanekkor egy barátunk zenekara fesztivált keresett, hogy zenélni tudjanak. A kettő hiányában született a gondolat, hogy csináljunk egy fesztivált a feltörekvő zenekaroknak. Az első Csekefesztet két hét alatt szerveztük meg, egy fenyőerdőben folyóvíz nélkül.

A házibuli ötletéből született fesztivál szervező köre azóta már átalakult a barátunk zenekara feloszlott. A Csekefeszt viszont megmaradt és új helyszínen, idén negyedjére kerül megrendezésre, augusztus 3-6., Domonyvölgyben.

Habár a körülmények már alig nevezhetők nomádnak az első fesztiválhoz képest, az esemény elemeit mi tervezzük és hozzuk létre. Két színpadunk, egy élőzenei és elektronikus biztosítja a különféle stílusokat, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Célunk a feltörekvő zenekarok támogatása, stílustól függetlenül, ezzel színesítve az esemény programlistáját és közönségét, illetve akikben közös a zene iránti szeretet.

 

 Flowʍolꓞ

A Flowʍolꓞ egy progresszív elemekkel játszó pszichedelikus-rock formáció, dalközpontú, jellemzően baljós hangulatú dallamokkal. A számok többségükben a ködös Londonban íródtak, az ott megtapasztalt életre jellemző zsúfolt és időnként pörgős melankólia köszön vissza bennük. Az angol nyelvű dalszövegek világa pedig az expresszionista alternatív műfaj gyermeke.

A formáció 2019 tavaszán jött létre, de tagjai előtte is dolgoztak már együtt. Az izgalmas zenei témák örökös keresése köti őket össze.

A csapat a 2021es Waldorfeszten debütált és azóta is számos hazai fesztiválon láthatja a produkciót a közönség.

Tagok:
Almási Tamás - dobok
Gera Domonkos - ének, ritmusgitár
Juhász Előd - billentyűk
Koncz Frigyes - szólógitár
Zsiborás Marci - basszusgitár FB esemény: https://fb.me/e/Jf6U8tuq