KuplungSoundsGood! WhatTheFestival? Október 19-22.

A Kuplung a hely, ami behozza a rock and rollt a Bulinegyedbe. Ahol biztos lehetsz benne, hogy jó zene lesz este. Minden produkció energikus, izgalmas és élő. Ahol a a fellépők eredetisége nyers erőt áraszt. És ahol októberben négy napon keresztül mindezt sűrítményben kapod meg, a végén pedig minden egy hatalmas szülinapi buliban csúcsosodik ki!

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

A ghánai születésű Sena Dagadu 2002 óta meghatározó alakja a budapesti zenei életnek. Két szólólemez, négy Irie Maffia-album és számtalan kirobbanó siker után ismét új albummal jelentkezik. A Feathers minden dala az énekesnő saját zenei alapjaiból táplálkozik, a lemezt pedig élőben rögzítették. A budapesti klubközönség a Café Budapest Fesztiválon olyat láthat és hallhat, amit eddig nem, hiszen Sena nagyzenekari felállásban, vendégzenészek és különleges show keretében mutat nekünk valami egészen újat. Olyat, ami minden ízében budapesti, gyökerei afrikaiak és az egész hamisítatlanul rock and roll. A többi legyen meglepetés!

A Saverne az elektronikus zene és a klasszikus énekes-dalszerző esztétika találkozási pontja, amely live actként mindig különleges élményt nyújt. A koncertek hangulata a pszichedéliától a veretésig, a recsegős törött ütemektől a lírai dalokig tart. A tapasztalás lenyűgöző, hiszen a szerzői identitás minden dalon átjön, az egész pedig pont úgy hat, mint egy kisklubos rockkoncert, csak épp a zene elektronikus. Új látvány, új fények, crossover a javából!