RetroBalaton Fesztivál 2021 

A RetroBalaton Fesztivált július 30-31-én rendezzük meg Fonyódon, a Piac téren, ahova az idén is ellátogatnak a legnagyobb magyar retro sztárok.

Velünk lesz a Desperado, Krisz Rudi, ShyGys, UFO, Ámokfutók, Cory Happy Gang  Dj.Dominique, Kerozin, Grooveouse, Mr.Rick, Csordás Tibi/Fiesta. Július 30-án DELTA szuperkoncert. A hangulatról a házigazda DJ Forkmann gondoskodik.

2021.07.30. Péntek
Kapunyitás 18:00 óra
Házigazda: Dj.Forkman
Fellépnek: Groovehouse, MrRick, Krisz Rudi, Csordás Tibi, DELTA, Dj.Dominique

2021.07.31.Szombat
Kapunyitás 18:00
Házigazda:Dj.Forkman
Fellépnek: Kerozin, ShyGys, UFO, Desperado, Cory a.k.a. Happy Gang, Ámokfutók

Gyermekeknek 12 év alatt ingyenes a belépés.  A 12. (tizenkettő) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. A napijegyek csak egyszeri belépésre jogosítják fel annak tulajdonosát. A rendezvényre történő belépésre mindig az aktuális koronavírus elleni védekezésre érvényben lévő szabályok az érvényesek. bővebb információ www.koronavirus.gov.hu. A jelenlegi szabályozás alapján a rendezvényre történő belépés védettségi igazolványhoz kötött. 16 év alatti személy csak védettségi kártyával rendelkező nagykorú kísérő felügyelete mellett léphet a rendezvény területére.